Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Huiduirea lui Băsescu, scenariu regizat de PSD? "Să le fie rușine celor veniți să instige"

16 aug 2010

Filiala PSD din Constanța a încercat "să deturneze sensul zilei de 15 August", regizând huiduirea preşedintelui României. Ipoteza e susținută de liderul organizației UNPR din localitate, care le arată obrazul "celor veniți să instige" într-un comunicat de presă.
Presedintele Traian Basescu a fost intampinat la Constanta, de Ziua Marinei, cu huiduieli si fluieraturi. Virulenta autentica sau scenariu regizat atent de opozitie?

George Lipoveanu, liderul filialei din Constanța a Uniunii Naționale pentru Progresul României, crede ca organizația PSD din județ a regizat huiduirea lui Traian Băsescu la festivitățile dedicate Zilei Marinei.

"Sunt absolut revoltat de ceea ce au ajuns să facă unii oameni din PSD Constanţa. Ar trebui să le fie ruşine celor care au venit la Ziua Marinei să fluiere, să instige şi sa facă atmosferă politică. Oricum, din câte am văzut, nu au fost decât 2-3 oameni despre care ştiu sigur că sunt membri în organizatia locală a PSD", a spus liderul UNPR Constanţa.


Lipoveanu susţine că "toţi cei care au fost pe faleză au fost bucuroşi să-l vadă pe preşedintele Traian Băsescu printre ei" şi că "mulţimea prezentă la Sărbatorile Marinei i-a fost, ca de obicei, alături preşedintelui Traian Băsescu, în timpul plimbării pe faleză, ceea ce demonstrează genul de politică pe care înţelege să o facă Partidul Social Democrat".

"Ne-am săturat de dumnevoastră, domnule preşedinte"

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, timp de aproximativ două ore, la manifestările organizate la Constanţa de Ziua Marinei. În momentul în care a mers să-şi susţină discursul, preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit de câţiva participanţi la manifestări.

Preşedintele a ignorat însă huiduielile şi şi-a început discursul, spunând că participă cu plăcere la Ziua Marinei, care coincide cu Sfânta Maria, protectoarea marinarilor. Preşedintele a fost apostrofat şi de unii turişti aflaţi pe faleza din faţa Comandamentului Flotei Navale atunci când, după festivităţi, a plecat să salute mulţimea, câteva persoane spunându-i că s-au săturat de el.

El plecat prin mulţime, fiind apostrofat de câţiva turişti prezenţi pe faleză, care i-au strigat să nu mai vină la asemenea manifestări şi i-au spus că s-au săturat de el. "Ne-am săturat de dumnevoastră, domnule preşedinte", s-a putut auzi din mulţime.
sursa :www.evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one