Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Eckstein-Kovacs: Opoziţia foloseşte o strategie mediatică subliminală

10 iunie 2010

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein-Kovacs a explicat miercuri că, potrivit legii, preşedintele Traian Basescu nu avea de ce să fie prezent în Parlament la citirea moţiunii de cenzură a PSD şi a criticat Opoziţia că s-ar folosi de o "strategie mediatică subliminală" pentru a arunca în derizoriu situaţia gravă în care se află ţara, informează ziare.com.


Invitat într-o emisiune la postul de televiziune Vox News, consilierul prezidenţial a explicat că, din punct de vedere legal şi constituţional, citirea moţiunii de cenzură presupune o anumită formalitate bine stabilită, care ţine de raportul dintre Parlament şi Guvern, preşedintele României fiind "o terta persoana".

"Ce m-a supărat însă au fost aceste stringenţe de limbaj care încearcă să stârnească sentimente...nici nu ştiu cum să le numesc", a criticat el expresia folosită de viceliderul deputaţilor PSD, Aura Vasile, care a spus că membrii Guvernului nu au fost prezenţi la citirea moţiunii pentru că s-ar ascunde "precum şobolanii".

"A folosit un limbaj nedemn pentru un membru al Parlamentului. Nu se poate vorbi aşa de la microfonul acestei instituţii", a comentat Ekcstein-Kovacs declaraţia Aurei Vasile.

Consilierul a adăugat însă că este convins ca cetăţenii "nu văd cu ochi buni folosirea unui astfel de limbaj" şi a subliniat că, în opinia sa, avem de a face cu "o strategie mediatică subliminală a Opoziţiei de a arunca printr-un astfel de limbaj, într-un astfel de context, în derizoriu această problematică extrem de serioasă".
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one