Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

După 20 de ani: Lustraţia a devenit lege. Pe cine va rade

20 mai 2010

La 20 de ani de la Revoluţie, parlamentarii au reuşit să adopte legea lustraţiei. Camera Deputaţilor a votat, ieri, actul normativ iniţiat în urmă cu cinci ani de PNL, preşedintele Traian Băsescu fiind aşteptat acum să îl promulge. 203 voturi au fost "pentru", 40 "împotrivă", iar 12 abţineri.

Dacă PD-L, UDMR şi PNL au votat la unison legea lustraţiei, PSD a vorbit pe două voci. Majoritatea deputaţilor social-democraţi s-au pronunţat împotrivă, pe motiv că legea este "ridicolă" şi "târzie", fiind însă şi câţiva în favoarea ei. "Prin această lege recunoaştem că în România a avut loc o Revoluţie, şi nu o cosmetizare a sistemului. Acum avem cu acte în regulă Revoluţie, dar şi revoluţionari", şi-a argumentat votul "pentru" deputatul PSD, Marian Săniuţă.

Colegul său de partid, Adrian Solomon, a apreciat, în schimb, că legea lustraţiei, supusă votului plenului, este ridicolă: "Şi eu sunt membru al PSD şi am votat împotrivă pentru că este o lege ridicolă, de vreme ce aţi scos din ea categorii de personaje precum Emil Boc, Traian Băsescu şi alţii. Nu cred că toţi oamenii cinstiţi care au avut funcţii în fosta nomenclatură din ţara asta trebuie lustraţi pentru că unii de la balcon (la balconul sălii de plen erau asociaţiile de revoluţionari. - n.r.) au spus că au o vină, cum nu cred că la 20 de ani de la Revoluţie toţi şmecherii trebuie făcuţi generali cu patru stele, miniştri sau chiar preşedinţi de ţară".
sursa http://www.gandul.info/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one