Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Doamna „Loto“ ne cerşeşte voturile, averea o are de la stat

15 aprilie 2010

Scris de Nicolae Bucur
Protejata felixiană Liliana Mincă, fostă Ghervasiuc şi actuală candidată la un loc de deputat în Colegiul 19, din sector 4, zona păstorită de primarul Piedone, ne cerşeşte voturile pentru a fi lansată în Parlament. După ce s-a jucat cu fondurile bogatei Loterii Naţionale, se pare că doamna Lili nu este deloc săracă. Conform declaraţiei de avere completate la Biroul Electoral Central (BEC), Lili este proprietara unui apartament în Bucureşti, cu suprafaţa de 42,17 mp, evaluat la 88.810 lei. De asemenea, doamna „Loto“ a băgat în buzunare venituri brute de peste 130.000 de lei anul trecut, peste 100 de milioane vechi pe lună, în calitate de preşedinte al Loteriei Romåne. Din salariul ei de la stat, Mincă a mai agonisit zestre constånd într-o casă de locuit şi spaţiu comercial, deţinut de soţul său în Mangalia şi a cărui valoare impozabilă este de 1.249.486 de lei. Numai bijuteriile şi tablourile acumulate „cåntăresc“ aproximativ 20.000 de euro. Dar este adevărat: „Arta cere sacrificii“, vorba bancului. La această avere pot fi adăugaţi şi cei 43.491 de lei obţinuţi în ultimul an fiscal în calitate de preşedinte ANCEX. Cu toate acestea, Lili are ambiţii politice mai mari, care îi depăşesc buzunarele. Ni le arată în fiecare zi în platourile TV, ba la Vîntu, ba la Voiculescu
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one