Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

DNA vrea urmărirea penală şi percheziţie informatică în cazul Ridzi

DNA vrea urmărirea penală şi percheziţie informatică în cazul Ridzi
9-feb-2010

DNA sesizează procurorul general să solicite Parlamentului urmărirea penală şi ministrul Justiţiei să ceară încuviinţare percheziţiei informatice în cazul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals şi infracţiuni la legea contabilităţii.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a sesizat procurorul general, Codruţa Kovesi, pentru a solicita Parlamentului României - Camera Deputaţilor, în baza dispoziţiilor articolului 109 alineatul 2 din Constituţia României, articolului 12 şi articolului 19 din Legea 115/1999, republicată, privind responsabilitatea ministerială, precum şi ale Deciziei nr.270/10 martie 2008 a Curţii Constituţionale, urmărirea penală faţă de Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Ministerului Tineretului şi Sportului, în prezent deputat, se arată într-un comunicat de marţi al procurorilor.

Fostul ministru al Tineretului este acuzat, într-un nou dosar de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată, uz de fals în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată şi participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la Legea contabilităţii, în formă continuată.

Prejudiciul în acest dosar este de 100.000 de lei, creat în urma achiziţionării de către MTS a unor produse electronice, printre care şi laptopuri, au declarat surse judiciare.

DNA precizează că, prin Hotărârea 35 din data de 27 iulie 2009, Camera Deputaţilor a cerut urmărirea penală a Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru, pentru faptele care fac obiectul dosarului penal 147/P/2009 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dosar în care procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale la data de 11 august 2009.

Solicitările de marţi sunt altele decât cele care fac obiectul dosarului penal 147/P/2009 în care Parlamentul României a cerut urmărirea penală în cazul Monicăi Iacob Ridzi în data de 27 iulie 2009.

De asemenea, marţi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a înaintat ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, solicitarea de a sesiza Parlamentul României - Camera Deputaţilor pentru a cere, în conformitate cu prevederile articolului 72 din Constituţia României, articolului 13 alineatul 3 şi articolului 19 din Legea 115/1999, republicată, privind responsabilitatea ministerială şi a articolului 193 alineatul 1 şi 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, încuviinţarea efectuării percheziţiei informatice în calculatorul proprietatea Ministerului Tineretului şi Sportului utilizat de fostul ministru Monica Iacob Ridzi, în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal 147/P/2009, în care s-a dispus începerea urmăririi penale în 11 august 2009.

Monica Iacob Ridzi este însărcinată în şapte luni.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one