Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

DNA a pus sechestru pe casa lui Adrian Nastase din Zambaccian.

DNA a pus sechestru pe casa lui Adrian Nastase din Zambaccian.

Ziarul Financiar
29.01.2010

DNA a pus sechestru pe casa lui Adrian Nastase din Zambaccian, conform Gandul.
Procurorul sef al DNA Daniel Morar a declarat pentru Gandul: "Atunci cand instanta a dispus - ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale - restituirea dosarelor la procuror, s-a dispus si ridicarea sechestrului.

Aceasta masura a mai fost dispusa de procuror. In rest, despre dosar nu vorbesc, nu am cerut informatii nici procurorului de caz".
Vestile despre Adrian Nastase vin la doar cateva ore dupa ce Agentia Nationala de Intergritate l-a reclamat pe Mircea Geoana la Parchetul instantei supreme, acuzandu-l de fals in declaratii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat intr-un comunicat ca acţiunea ANI in cazul sau reprezinta o incercare vadita de defaimare a sa in ochii opinei publice, fiind "o vendeta politica a celor care conduc astazi Romania si o incercare de a interveni si a influenta rezultatul alegerilor din PSD".
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one