Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dilemele lui Crin: anticipatele, suspendarea preşedintelui şi divorţul de PSD

12 iulie 2010

Scris de Sebastian Rusu
După ce în toamna trecută a cotit-o spre o alianţă de voie, de nevoie cu social-democraţii şi a pornit un război surd de uzură cu şeful statului şi coaliţia de guvernare, preşedintele PNL Crin Antonescu a ajuns pe un drum închis de unde spectrul opoziţiei prelungite îşi pune serios amprenta în scenariile futuriste pe care liberalii şi le-au propus. Astfel, după ce Ponta a spus pas iniţiativei lui Crin de a construi o alianţă de avarie din considerente strategice ce ţin de alegerile generale din 2012, liberalii sunt puşi în faţa unui test de anduranţă în lupta pe cont propriu cu opoziţia şi limitarea resurselor financiare. „PSD-ul continuă pe linia pe care s-a angajat şi atunci nu ne rămåne decåt să ne vedem de treabă. Noi însă vom face altceva, vom face cunoscut programul nostru, însoţit şi de o echipă de guvernare pe care noi o propunem“, a spus preşedintele PNL, referindu-se la „guvernul din umbră“ pe care PNL îl va prezenta în toamnă.

Halucinanta vacanţă parlamentară!

În acest sens, Crin Antonescu merge pe pista falsă a alegerilor anticipate întrucåt speră ca posibila moţiune de cenzură psd-iste să dăråme Cabinetul Boc şi astfel opoziţia să-i forţeze måna şefului statului prin numirea unui premier care să fie pe placul acestora, mizånd chiar şi pe aberanta suspendare a preşedintelui după modelul patentat de coaliţia 322 în primăvara lui 2007. „Sunt pentru suspendarea preşedintelui Băsescu oricånd ea va fi posibilă şi oricånd va fi necesară. De exemplu, dacă astăzi am fi în situaţia din octombrie 2009, anume să existe o majoritate explicită, oficială în Parlament care să vrea să dea un guvern şi preşedintele s-o ignore şi să-l menţină pe Boc doboråt printr-un act al Parlamentului“, a spus liderul liberalilor. În contextul acutizării crizei economice un asemenea scenariu diabolic al liberalilor devine aberant şi ilogic în sensul în care opoziţia nu a prezentat nicio alternativă anti-criză concretă. La råndul său, preşedintele PSD Victor Ponta i-a dat ieri o lecţie dură liderului PNL, susţinånd faptul că declaraţiile acestuia privind suspendarea şefului statului şi anticipatele parlamentare şi prezidenţiale „nu e chestie serioasă“. „Eu mă sfătuiesc cu colegii mei luni şi după aceea avem o reacţie. Decizia noastră este neschimbată, cea de la Comitetul Executiv. Nici nu poate să o schimbe decåt tot Comitetul Executiv, că intrăm la guvernare după alegeri. Acuma, în fiecare week-end fiecare declară orice. Nu mă apuc să comentez, că nu e chestie serioasă“, a spus Ponta.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one