Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dialoguri socante intre senatorul Voicu, judecatori si politicieni

19 martie 2010

Nume suprinzatoare de politicieni care ar fi apelat la reteaua Voicu. Dialoguri socante intre oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Marius Locic si senatorul PSD, Catalin Voicu. Discutii stupefiante intre Catalin Voicu si judecatorii de la Curtea Suprema Florin Costiniu si Cristian Jipa. Dezvaluiri despre mecanismul musamalizarii dosarelor in justitie, asa cum rezulta din targuiala dintre senatorii PSD Alexandru Mazare si Catalin Voicu. Toate acestea se afla in referatul DNA care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD, acuzat de


trafic de influenta si fals in legatura cu acte de coruptie, scrie HotNews.ro, care publica stenogramele unor conversatii halucinante.

Fragmente din stenograme:

Senatorul PSD Catalin Voicu discuta cu judecatorul Florin Costiniu de la Curtea Suprema, sotul Vioricai Costiniu, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, despre dosarul omului de
afaceri Costel Casuneanu.

Voicu Catalin: (neinteligibil) nu dom'ne, Carmen Frumuselu, Preda Joita si ...(neinteligibil) ati fost rugat de mediul politic, ca ar fi o marsavie, o....domnu' Casuneanu a castigat peste tot dar la Curtea de Apel l-au manarit....
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: ...deci el a castigat licitatia (...neinteligibil...) la centrul de construire al....a....consultare la banca, stii, accepta tot si la Curtea de Apel, pe-o smecherie.
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: La Curtea Suprema mai (...neinteligibil...) nu stiu ce firma e asta, pe ce firma, PACO, nu stiu pe cine are. (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: Pe PACO, pe PACO. Am inteles. Gata.
Voicu Catalin: La fetele astea merge direct cu dumneavoastra sa nu le spuneti nimic. (neinteligibil)
Costiniu Florin: Nu, nu, nu, nu.
Voicu Catalin: ...va fac si eu un contraserviciu!
Costiniu Florin: Nu, bineinteles ma! Oricand!
Voicu Catalin: (...neinteligibil...) asa daca ati bagat-o pe contraserviciu nu poa' sa spuna "cu gologani" (rade)
Costiniu Florin: Bineinteles! Doamne Fereste!
Voicu Catalin: Nu, eu vreau sa evit orice contact (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: ...nu, stati linistit!
Voicu Catalin: Cand avem un raspuns....cand trebuie sa le predea mai bine?
Costiniu Florin: Cu vreo saptamana inainte de ....
Voicu Catalin: Aha, asta e prin octombrie
Costiniu Florin: Vorbeste in soapta: Casuneanu....(neinteligibil)
Voicu Catalin: (vorbeste in soapta) Casuneanu. E pacat sa ratam o chestie de-asta.
Costiniu Florin: Da ma da'
Voicu Catalin: ...plus ca noi vedem un happy end. Doi! Astia-s bani pe care nu-i mai luam. Luam o data si gata! Pe munca cinstita.
Costiniu Florin: Da! Ah...daca...
Voicu Catalin: Si eu va spun un lucru: Dincolo de faptul ca vorbim intre noi, dom'ne are dreptate cu carul. E pai cum (...neinteligibil...) Ai vazut ce fel de om e.
Costiniu Florin: Da, da, mi-a placut grozav. Un moldovean serios, nu...
Voicu Catalin: Deci nu....Da, da' e jumatate neamt, sa stiti! El e catolic. (....)
Costiniu Florin: Nu, nu, nu. Nu, e om serios!
Voicu Catalin: Deci pe 14 octombrie?
Costiniu Florin: 14 octombrie.

Interventii pentru fratii Mazare si alte dosare

Catalin Voicu, judecatorul Cristian Jipa si senatorul PSD Alexandru Mazare discuta despre dosarul in care fratele lui Alexandru Mazare, primarul Constantei Radu Mazare, este judecat pentru fapte de coruptie. Dupa cum reiese din referatul DNA, Voicu il cheama pe judecatorul Jipa la ordin, in fata fratelui lui Alexandru Mazare, pentru a-i dovedi ca are influenta asupra magistratilor.

Voicu Catalin: Una a fost astazi, s-a cerut amanare. ...Asta este extrem de importanta. Discutam noi. Deci, aicea ii identificati dumneavoastra, ca-i cunoasteti, sunt la dumneavoastra la sectie. Si una a fost...pe sase noiembrie...
Jipa Cristian: Da.
Voicu Catalin: E termenu' pe trei, corect, nu?
Jipa Cristian: Pe trei. (...)
Voicu Catalin: Luati-le si vorbim maine atunci, pe ele, dumneavoastra pana maine puteti identifica cine e, cine e...Este extrem de important!
Jipa Cristian: Da. Astazi, astazi?
Voicu Catalin: Nu astazi. Astazi a fost, da' s-a cerut termen. Si era primu' termen, s-a cerut amanarea.
Jipa Cristian: Am inteles. Aflu eu.
Voicu Catalin: ...Luati-le bagati-le bine in buzunarul dumneavoastra si discutam maine. Va rog din suflet.
Jipa Cristian: Ihi. Da. Astazi.
Voicu Catalin: Daca nu era ceva de....de nivel zero, cea mai mare importanta, nu va deranjam si nu-mi permiteam sa va deconspir, va rog!
Jipa Cristian: Nici o problema ....nici o problema. Pai, tinem legatura.
Voicu Catalin: E-n regula.
Jipa Cristian: Va caut maine atuncea, si vorbim.
Voicu Catalin: Bine, dom' profesor, sunteti un prieten de nadejde!
Jipa Cristian: Si-atunci...
Voicu Catalin: Dansu' a fost unul dintre cei mai afectati oameni ca n-am iesit Ministru de Interne, atunci. M-a sunat, zice: Dom'le, inseamna ca sunteti un partid de tampiti, numai un partid de tampiti putea..."
Mazare Alexadru: Nu ne-am vazut noi trei in doua mii....?
Voicu Catalin: Exact!
Mazare Alexandru: Cinci?
Voicu Catalin: Exact!
Jipa Cristian: Cred, nu stiu, nu mai tin minte, e posibil.

Dialog Catalin Voicu - Alexandru Mazare (fratele primarului de Constanta) in noiembrie 2009. Voicu ii explica lui Mazare de ce isi doreste ministerul de interne.

Voicu Catalin: Vanghelie e un tip orientat, nu?
Mazare Alexandru: Sunt convins c-a lucrat si bine pe altii...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii...
Mazare Alexandru: Daca avea naspalituri...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii, da' poti sa mai si gresesti, nu? Ideea e urmatoarea: Vanghelie nu ca are un interes, este direct interesat in toata povestea asta, sa ajung acolo.
Mazare Alexandru: Pai, puteti intra...
Voicu Catalin: Prezenta mea la Interne lui ii confera liniste.
Mazare Alexandru: Bun asta!
Voicu Catalin: Pentru ca la Interne ...sa fii un foarte bun ministru, in ghilimele, ca sa nu te cunoasca nimeni dincolo de usi. (....)

Sursa: HotNews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one