Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Diaconescu: Plecarea mea din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul

Diaconescu: Plecarea mea din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul
24-feb-2010

Liderul social-democrat Cristian Diaconescu a declarat, marţi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul său.

El a spus că nu şi-a dorit funcţii în PSD şi că nu a candidat la şefia partidului pentru a obţine beneficii. Diaconescu a spus că este nevoie de o expresie puternică a stângii în România, în condiţiile în care Preşedinţia, Guvernul şi o parte a opoziţiei sunt de dreapta.

Diaconescu a spus, în contextul în care vorbea despre decizia de a renunţa la candidatura pentru şefia PSD, că îl cunoaşte pe Mirea Geoană mai bine decât pe Victor Ponta

Liderul social-democrat a afirmat, răspunzând unei întrebări, că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în cazul filajului.

El a menţionat că nu a discutat cu Ponta de când acesta a devenit preşedinte al PSD.

Diaconescu a dat asigurări, pe de altă parte, că nu va pleca din PSD pentru a se duce în PDL.

Liderul PSD Cristian Diaconescu a confirmat , marţi, la Antena 2, că a făcut o plângere la Parchet "in rem" pentru a se clarifica dacă există o faptă penală şi dacă a avut loc un filaj în ziua Congresului social-democraţilor.

El a spus că doreşte ca autorităţile să facă lumină în acest caz. Diaconescu a afirmat că pentru sănătatea societăţii româneşti este mai bine ca acest lucru să se întâmple.

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sâmbătă că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, însoţite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul şi că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, la Antena 3, că i-a promis înaintea Congresului lui Cristian Diaconescu funcţia de preşedinte al Senatului.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one