Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Diaconescu: Momentan sunt candidat la şefia PSD şi mă irită cei care îmi anticipează deciziile

Diaconescu: Momentan sunt candidat la şefia PSD şi mă irită cei care îmi anticipează deciziile
17-feb-2010

Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.
ntrebat dacă este, momentan, candidat la şefia PSD, Diaconescu a răspuns: "Da, categoric".

"Am obosit să spun cât mă irită discuţia în numele meu şi, mă rog, cei care îmi anticipează, într-o formă sau alta, deciziile", a adăugat Diaconescu.

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar.
sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one