Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Diaconescu şi Mitrea au decis refacerea tandemului

Diaconescu şi Mitrea au decis refacerea tandemului

Social-democraţii Cristian Diaconescu şi Miron Mitrea s-au întâlnit, miercuri, cei doi stabilind refacerea "tandemului" negociat iniţial, un anunţ în acest sens urmând a fi făcut joi, la reuniunea Consiliului Naţional, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Sursele citate au arătat că Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu s-au întâlnit în cursul zilei de miercuri, cei doi discutând despre necesitatea schimbării actualei conduceri a PSD.

Aceleaşi surse au precizat că Diaconescu şi Mitrea au convenit să refacă "tandemul" pe care l-au negociat iniţial, înaintea depunerii candidaturii lui Mitrea la şefia PSD.

Sursele citate au mai arătat că Diaconescu şi Mitrea au convenit să facă un anunţ privind acest "tandem" joi, la Consiliul Naţional, deci într-un for statutar al partidului.

Aceleaşi surse au mai precizat că discuţiile dintre Mitrea şi Diaconescu, de miercuri, i-au implicat doar pe cei doi, respectiv relaţiile dintre ei, fără a avea în vedere o eventuală relaţie şi cu gruparea Năstase.

Aceleaşi surse au mai arătat că Mitrea s-a întâlnit, miercuri dimineaţă, la Senat, şi cu vicepreşedintele Ilie Sârbu, dar şi cu liderul PSD Buzău, Ion Vasile, cei trei purtând o discuţie referitoare la Cristian Diaconescu şi la starea de aşteptare creată în legătură cu propria candidatură la şefia PSD.

Sursele citate au arătat că, în urma discuţiilor dintre cei trei, de la Senat, Mitrea a plecat să îl caute pe Diaconescu, pentru a discuta cu acesta.

Miron Mitrea a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că îl va sprijini pe Cristian Diaconescu la şefia PSD.

Diaconescu a amânat răspunsul la această ofertă până în ultimul moment, ceea ce l-a determinat pe Mitrea să îşi anunţe propria candidatură la preşedinţia partidului.

Imediat după anunţul făcut de Mitrea privind candidatura la şefia PSD, au început să apară informaţii pe surse privind candidatura lui Diaconescu, acestea fiind confirmate ulterior chiar de Diaconescu.

Mitrea a anunţat, în acest context, că nu îşi va retrage candidatura, chiar dacă Diaconescu va candida.

Totodată, Mitrea a anunţat că îl invită pe Adrian Năstase într-o echipă comună, care să reformeze PSD şi să conducă partidul la guvernare până în 2012.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one