Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Diaconescu: Candidez la preşedinţia PSD, intenţia este să aduc pacea în partid

Diaconescu: Candidez la preşedinţia PSD, intenţia este să aduc pacea în partid

Vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, a confirmat, duminică seara, la Antena 3, declaraţia dată MEDIAFAX, confirmând intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD la congres, el afirmând că îşi doreşte să aducă „pacea” în partid.

Diaconescu şi-a afirmat fără echivoc intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD la congresul care urmează să se organizeze în următoarea perioadă.

"Îmi afirm intenţia de a candida la preşedinţia PSD. Nu intru însă luptă, ci intru în pace, îmi doresc readucerea păcii în partid. Am luat această decizie în momentul în care situaţia în partid s-a radicaliziat foarte mult, în condiţiile în care foarte multe dintre taberele care au încercat să mă apropie au adoptat uneori atitudini revanşarde faţă de alte tabere. Eu cred că trebuie să încercăm să trecem peste asta, iar dacă alţi colegi de ai mei nu au această capacitate, mi-o asum eu", a declarat Diaconescu.

Întrebat de platforma pe care o va propune în candidatura la congres, el a spus că principalul punct de la care pleacă este respectarea literei şi spiritului statutului partidului, care a fost uneori "neglijat şi chiar nerespectat".

"Vreau structuri democratice, mobilitate şi imaginaţie", a afirmat vicepreşedintele PSD.

Diaconescu a făcut şi câteva nominalizări în ceea ce priveşte posibila echipă pe care ar putea-o propune, afirmând că Liviu Dragnea ar putea să îşi continue activitatea ca secretar general, iar Victor Ponta este un comunicator "extrem de bun".

"Nu aş vrea ca din această înşiruire să lipsească cineva. Nu am niciun motiv să nu recunosc munca sistematică a lui Miron Mitrea, attunci când a condus partidul în campaniile electorale, aşa cum trebuie să subliniez ceea ce a făcut Viorel Hrebenciuc în această campanie. Şi Marian Vanghelie este în mod sistematic ales cvasiunanim preşedinte al PSD Bucureşti atunci când se pune problema", a adăugat el.

El s-a referit şi la Mircea Geoană, afirmând că nu candidează împotriva acestuia pentru că ar avea o problemă personală cu acesta, ci pentru că, uneori, în politică, mandatul unui lider " epuizează din condiţii care nu îi sunt imputabile".

Diaconescu a afirmat că şi Geoană ar trebui să rămână în structura de conducere a PSD.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one