Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dat de gol de Vanghelie, Geoana gafeaza din nou: "Nu m-am intalnit cu Voicu"

Elena Vijulie, sef departament Politica
Vineri, 12 Martie 2010
Fostul lider PSD Mircea Geoana s-a autofaultat ieri prin declaratii contradictorii legate de prezenta sa la o petrecere a unor lideri locali a PSD, la care a participat si senatorul Catalin Voicu, acuzat de fapte de coruptie. DNA a cerut deja incuviintarea Senatului pentru arestarea preventiva a lui Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri. Initial, intrebat daca s-a intalnit miercuri seara cu Marian Vanghelie si Catalin Voicu, Mircea Geoana a negat categoric: "Nu am fost la nici un restaurant, sa fim seriosi.


Nu am fost la nici un restaurant. Daca sunt poze in presa, sunt facaturi si minciuni. Nu am fost la nici un restaurant. Aseara (miercuri – n.r.) am luat masa la resedinta ambasadorului chinez", a declarat Mircea Geoana, adaugand ca "cei care se preteaza la astfel de minciuni sfruntate" vor trebui sa plateasca in fata legii.


Mult mai relaxat, Marian Vanghelie a confirmat ca a avut loc o petrecere pentru onomastica liderului PSD de Satu Mare, Gheorghe Ciocan la restaurantul Perla din Bucuresti, ca la ea au luat parte 20 de sefi de organizatii judetene,

ca au fost prezenti si Mircea Geoana, dar si secretarul general , Liviu Dragnea. Prin urmare, nici vorba de o intalnire de taina in trei, asa cum sugera ziarul online "Ziarul". In plus, Marian Vanghelie a dat de inteles ca, desi a fost la restaurantul Perla, el nici macar nu s-a intersectat cu Mircea Geoana pentru ca a ajuns tarziu: "Eu am fost jumatate de ora, sa verifice paparazzi ca am venit cel mai tarziu, am stat putin si am plecat".

Dezinvoltura prospatului vicepresedinte al PSD Marian Vanghelie s-a dovedit insa dezastruoasa pentru fostul sau sef pe linie de partid. Mircea Geoana a fost nevoit sa inventeze o serie intreaga de explicatii ca sa mascheze minciuna inutila ca n-a fost prezent la restaurant. El a admis ca a fost "o jumatate de ora" la Perla si ca negatia sa categorica se referea numai la faptul ca nu s-a intalnit in mod special cu senatorul Catalin Voicu si Marian Vanghelie si ca nu ar fi negat de fapt ca a fost la petrecere.


Primele acuzatii impotriva senatorului PSD au aparut in vara anului trecut, cand Catalin Voicu a fost oprit pe strada pentru a fi dus la audieri. Acuzatiile din dosarul sau se refera la mituirea unor magistrati, DNA informand Parlamentul, unde Catalin Voicu a detinut functia de vicepresedinte al Comisiei de aparare, ca "a pretins si primit sume de bani de la oameni de afaceri pentru solutionarea favorabila a unor cauze civile si penale, aflate pe rolul organelor judiciare". Intre judecatorii vizati se numara si magistrati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one