Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Curtea de Conturi a finalizat dosarul ”Udrea”. Va exploda bomba?

Curtea de Conturi a finalizat dosarul ”Udrea”. Va exploda bomba?

Președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a confirmat azi, pentru Inpolitics, finalizarea anchetelor în cazul Elena Udrea, raportul urmînd să fie trimis în cel mai scurt timp Camerei Deputaților, mai apoi el putînd fi înaintat și către DNA.


Văcăroiu a declarat că anchetele în cazul Udrea solicitate, anul trecut, de către Comisia parlamentară specială de anchetă sunt, practic, finalizate: ”Urmează ca, în scurt timp, să trimitem raportul nostru la Camera Deputaților, care ne-a solicitat acest demers”. Reamintim că, acum cîteva luni, Comisia Udrea a recomandat începerea urmăririi penale împotriva ministrului Turismului, Elena Udrea, pentru deturnare de fonduri în cazul programului "Paște în Bucovina".
Ministrul Turismului a fost acuzat, atunci, de deturnare de fonduri, uzurpare de calități oficiale, abuz în serviciu contra intereselor publice etc. Comisia a solicitat, totodată, Camerei Deputaților să aprobe sesizarea Curții de Conturi a Romîniei pentru verificarea cheltuielilor banului public în acțiunile:
1. Romania Land Of Choice
2. Contractele de publicitate internațională
3.Contractul evenimentului "Paște în Bucovina"
4.Contractul pentru realizarea evenimentului "Lumină la malul mării" și pentru concertul Goran Bregovic

Nicolae Văcăroiu nu a dorit să precizeze care sunt concluziile raportului, întrucît legea nu permite acest lucru, în faza în care se află documentul, însă a specificat că, odată remis Camerei Deputaților, raportul poate fi preluat, automat, și de către DNA, documentul devenind public. El mai spune că, în cîteva zile, va fi finalizat și raportul de activitate al Curții, pe anul 2008, care va puncta trimiterea la Parchet și DNA a peste 40 de dosare, care cuprind nume sonore, fără a dezvălui vreunul dintre acestea.

Moment de răscruce în cariera Elenei Udrea
Una peste alta, soarta ministrului Dezvoltării Regionale ar putea lua o importantă turnură în cel mai scurt timp: dacă raportul Curții confirmă sesizările Comisiei Udrea, ministrul democrat-liberal va ajunge pe mîna procurorilor și își va pierde, aproape sigur, calitatea de membru al guvernului. Dacă, dimpotrivă, raportul nu va evidenția niciun abuz în cheltuirea banului public, cariera Elenei Udrea va primi un imbold puternic, pentru că ea va repurta o victorie spectaculoasă împotriva comisiei parlamentare de anchetă care, se știe, a votat în unanimitatea urmărirea sa penală pentru faptele mai sus menționate. (Bogdan Tiberiu Iacob)
sursa http://www.inpolitics.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one