Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Crin, fata in fata cu nemultumitii din PNL: "Ne-ati adus de la revolutia bunului-simt la revolutia bunului-plac"

Ziarul Financiar
05.03.2010 - 09:48

Delegatia Permanenta a votat cu 154 de voturi pentru si 24 impotriva proiectul de statut propus de Antonescu, in care modificarea principala este alegerea conducerii PNL pe baza unei liste propuse de presedintele partidului, informeaza Gandul. Noul statut prevede si desfiintarea functiei de prim-vicepresedinte, un Birou Politic format din 32 de membri, dintre care 15 vor fi vicepresedinti.

Secretarul general al partidului nu va mai fi ales de congres, ci va fi numit si revocat de catre presedintele partidului.
Crin Antonescu n-a avut nicio problema reala in a-si impune punctul de vedere, fara sa aduca argumente noi in fata sefilor de filiale si a parlamentarilor.
SURSA http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one