Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Crin Antonescu grav bolnav?

17-martie-2010

Scris de Dan Focseanu
Surse din jurul lui Crin Antonescu ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că preşedintele PNL Crin Antonescu este grav bolnav şi din această cauză nu s-a dus aseară la consultările de la Cotroceni cu preşedintele Băsescu. Cică Antonescu suferă de o boală gravă, are mai multe tumori aproape generalizate şi vomită sânge. Acesta ar fi motivul real pentru care Antonescu lipseşte de la şedinţele Senatului şi nu că ar fi chiulangiu.
Precizăm că sursele de informare sunt cei din jurul lui Antonescu, care nu mai suportă minciuna.
În data de 01 Martie 2010, preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara după ce preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut controlul medical anual: „cred că este absolut civilizat şi chiar obligatoriu în sens democratic ca, atunci când preşedintele sau alţi demnitari au o problemă medicală să se comunice lucrul acesta“. Prin urmare, îi solicităm domnului Antonescu, demnitar al statului român, să dovedească public faptul că nu chiuleşte din cauză că are cancer generalizat, că nu are peste 30 tumori şi că nu vomită sânge
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one