Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Crin Antonescu: Eu doresc sa desfiintam PD-ul pe cale politica.Ori noi, ori ei.

Crin Antonescu: Eu doresc sa desfiintam PD-ul pe cale politica.Ori noi, ori ei.
14-feb-2010

O

strategie a PNL in viitorul apropiat ar putea fi inceperea unor demersuri pentru desfiintarea PD-L, a lasat miercuri sa se inteleaga liderul liberal Crin Antonescu. "Ori noi, ori ei", a spus Antonescu. Tensiunile in PNL se accentueaza in perspectiva Congresului, la care si-a anuntat candidatura si Ludovic Orban.

"Nastase, in 2003, a vrut sa desfiinteze Partidul Democrat pe cale administrativa. Eu doresc sa desfiintam PD pe cale politica si democratica. Ca sa fie clar. Ori noi, ori ei", a afirmat presedintele PNL, invitat intr-o emisiune la Antena 3.

Pe de alta parte, liderul liberalilor le-a transmis colegilor ca scorul partidului este o cifra inselatoare, care nu poate fi mentinuta la acest nivel. "Avem acum 20%. E o cifra inselatoare si le spun si colegilor, eu nu cred ca cifra asta se poate conserva. Cifra asta ori scade, daca nu stim sa folosim culoarele de crestere, ori creste", a explicat Crin Antonescu, citat de ziare.com.

Referindu-se la alegerile interne care vor avea loc la urmatorul Congres PNL, presedintele liberalilor opineaza ca un tanar politician aspirant nu trebuie sa faca neaparat parte din echipa de conducere a partidului pentru a se dezvolta corespunzator. "Eu am trait si m-am dezvoltat, domnul Orban la fel, fara sa fim in echipa in care domnul Stolojan si apoi domnul Tariceanu au facut-o la conducerea partidului", a explicat Crin Antonescu.

Crin şi Ludovic îşi dispută candidatura anti-PDL

Candidatura lui Ludovic Orban la postul de preşedinte PNL a fost confirmată, miercuri, de şeful comisiei de statut a partidului Mircea Ionescu Quintus. „Domnul Orban ne-a zis: «Dacă se hotărăşte vot pe listă, am să pun şi eu o listă». Şi sunt sigur că pe lista aia nu o să-şi pună prim-vicepreşedinte”, a povestit Quintus pentru Evenimentul zilei cum a decurs discuţia pe care a avut-o cu Ludovic Orban şi Crin Antonescu, în încercarea de a-i împăca pe cei doi.

Concluzia lui Quintus: cei doi „nu s-au putut înţelege”. Antonescu vrea alegeri pe bază de moţiuni, Orban vrea pe bază de uninominal şi a refuzat, de mai multe ori, să intre pe lista şefului PNL.

Cum cei doi şi-ar disputa acelaşi culoar anti- PDL, candidatura lui Orban l-ar pune într-o situaţie delicată pe Antonescu, favorizându-l pe un eventual contracandidat de anvergură, deschis colaborării cu actuala putere, cum ar fi Călin Popescu-Tăriceanu, care însă, deocamdată, nu s-a înscris în cursa pentru şefia PNL.

Potrivit unor surse din partid, citate de Evenimentul zilei, Crin Antonescu a încercat, miercuri după-amiază, o nouă rundă de negocieri. El s-a deplasat la cabinetul de vicepreşedinte al lui Orban din Cameră, unde a discutat cu acesta şi cu secretarul general al partidului Radu Stroe. Cum s-au încheiat negocierile nu este clar fiindcă cei trei lideri ai PNL au evitat să facă declaraţii.

sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one