Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Crin Antonescu: Este foarte posibil sa nu mai candidez la sefia PNL

Crin Antonescu: Este foarte posibil sa nu mai candidez la sefia PNL. Daca voi candida, din echipa mea nu va mai face parte Ludovic Orban
de Alina Neagu HotNews.ro
Luni, 8 februarie 2010, 21:50 Actualitate | Politic


Crin Antonescu
Foto: Bety Blagu / HotNews.ro
Liderul liberal Crin Antonescu nu exclude varianta de a nu mai candida pentru inca un mandat la conducerea PNL. El a declarat, la Realitatea Tv, ca actualul prim-vicepresedinte al partidului, Ludovic Orban, nu va mai face parte din echipa sa, in cazul in care se va decide totusi sa candideze din nou la sefia PNL, admitand, in premiera, ca intre ei doi exista "o divergenta".
"Este foarte posibil sa nu candidez. Nu m-a interesat sa fiu cum-necum presedinte al unui partid. Ma intereseza sa fiu presedintele acestui partid daca voi avea mijloacele reformatoare de a face sau nu acest lucru. Ori noi, ori PD-L se va impune in Romania ca partid de dreapta. Noi trebuie sa avem mijloacele, atitudinea de a creste. Vreau sa fiu o mana forte pentru a forta acest partid sa se deschida, sa se modernizeze si sa ridicam putin capul", a afirmat Crin Antonescu.
Congresul PNL, in cadrul caruia va fi aleasa o noua conducere a partidului, este programat in perioada 5-7 martie.

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one