Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cozmâncă îşi lansează sâmbătă noul partid

Cozmâncă îşi lansează sâmbătă noul partid
Joi, 18 Februarie 2010
PLANURI. Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a declarat, ieri, pentru Mediafax că vrea să facă publică sâmbătă, simultan cu Congresul PSD, lista conducerii interimare a partidului pe care îl anunţă de câteva luni.

Intenţia lui Cozmâncă de a crea Alianţa Naţională a Stângii Democrate (ANSD) a venit în septembrie anul trecut, odată cu autosuspendarea acestuia din PSD după o serie de conflicte cu grupul din jurul lui Mircea Geoană.

Chiar dacă fostul lider PSD i-a fost ulterior şef de campanie lui Sorin Oprescu la prezidenţiale, primarul Capitalei susţine că nu se va înscrie în partidul lui Cozmâncă, ci doreşte să-şi creeze o platformă proprie.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one