Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cotroceni: Partidele parlamentare, invitate la consultari privind modificarea Constitutiei

de Sorana Mihailescu HotNews.ro
Luni, 15 martie 2010, 6:47 Actualitate | Politic

Presedintele Traian Basescu se intalneste, luni, la Palatul Cotroceni, cu reprezentantii partidelor parlamentare si ai grupului de independenti pentru a discuta despre modificarea Legii fundamentale, precum si despre prioritatile legislative din acest an. Toti cei care au fost invitati de seful statului au declarat ca sunt de acord cu modificarea Constituiei, insa nu exista un punct comun referitor la modul in care se va realiza acest proces.

Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care opozitia PSD si PNL le propune pentru modificarea Constitutiei.

Pe de alta parte, PD-L se limiteaza la cerintele referndumului: Parlament unicameral si reducerea numarului parlamentarilor la 300.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat public ca partidul sau isi mentine principiile fundamentale privind Constitutia tarii, pronuntandu-se pentru o republica parlamentara si un legislativ bicameral, fiecare Camera cu atributii diferite.

Vicepresedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat pentru Hotnews.ro ca partidul sau nu va merge la consultarile de la Cotroceni pentru ca luni, 15 martie este Ziua Ungariei.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one