Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Conservatorii cauta inlocuitor pentru Daniela Popa

Conservatorii cauta inlocuitor pentru Daniela Popa
Luni, 25 Ianuarie 2010

Liderul departamentului Fonduri Europene al Partidului Conservator si viitor candidat pentru presedintia partidului, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu exista inca o discutie cu privire la vacantarea postului de deputat in Colegiul 19.

Totusi, acesta a apreciat ca i se pare normal ca Partidul Conservator sa aiba un candidat care sa fie sprijinit de catre PSD si, probabil, si de PNL. Declaratia a fost facuta la Brasov, dupa sedinta Consiliului National al Partidului. In cadrul acesteia, presedintele partidului, Daniela Popa, si-a anuntat oficial demisia din fruntea partidului si din calitatea de membru de partid, ca urmare a nominalizarii sale pentru a ocupa un post in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Astfel, fiind intrebat despre organizarea unor alegeri in Colegiul nr. 19 din Sectorul 4, unde deputat este Daniela Popa, Daniel Constantin a declarat ca PC va avea candidat. "Deocamdata, nu s-a constatat starea de incompatibilitate intre doamna deputat Daniela Popa si statutul pe care il va avea ca membru al CSA. In momentul in care se va constata acest lucru, probabil dupa data de 1 februarie, vom astepta decizia Guvernului cu privire la organizarea de noi alegeri, dupa care, in functie si de modalitatea in care se va reorganiza partidul, vom lua decizia. Cert este ca ni se pare normal sa avem un candidat propriu care sa fie sustinut de alianta si care, probabil, va fi sustinut si de PNL", a declarat Daniel Constantin, citat de NewsIn. Conform legislatiei in vigoare, functia din CSA este incompatibila cu orice alta functie politica, implicit si cu statutul de parlamentar. Astfel, Daniela Popa ar urma sa-si dea demisia si din functia de deputat, urmand sa fie organizate alegeri anticipate in colegiul uninominal 19 din sectorul 4. Totodata, liderii PC au discutat si despre problema Aliantei cu PSD, mai multi lideri judeteni exprimandu-si dorinta de a iesi din alianta cu social-democratii, fara insa sa fie luata o decizie.
sursa http://stiri.rol.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one