Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Conducerea Senatului ia în discuţie revocarea lui Geoană

Marinela Raţă
Marţi, 09 Martie 2010
Biroul Permanent al Senatului discută, astăzi, de la ora 13.00, despre revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. Procedura a fost iniţiată săptămâna trecută de senatorii PDL, UDMR şi independenţi.

Potrivit Regulamentului Senatului, şedinţa de astăzi nu ar trebui prezidată de Mircea Geoană, întrucât se discută despre revocarea sa. Întrunirea ar trebui condusă de un vicepreşedinte.

Membrii Biroului Permanent al Senatului vor decide dacă trimit sau nu în plen solicitarea de revocare. Cererea ar putea fi însă oprită în BP, întrucât PNL şi PSD au majoritate în acest for al Senatului. Din cei 13 membri, şapte sunt de la PSD şi PNL, cinci aparţin PDL şi doar unul reprezintă UDMR.

Demers PDL

Documentul de revocare a lui Mircea Geoană din funcţie a fost depus joia trecută şi semnat de 57 de senatori, în mare parte de la PDL. Cererea de revocare din funcţie a social-democratului Mircea Geoană se bazează, potrivit senatorului PDL Iulian Urban, pe articolul 85, alineatele 1 şi 3 din Regulamentul Senatului, care fac referire la introducerea pe ordinea de zi a diferitelor priecte de lege şi propuneri legislative.

Alineatul 3, de pildă, prevede ca alte propuneri sau documente decât cele din domeniul legislativ se transmit Biroului permanent pentru a fi incluse în proiectul ordinii de zi, cu cel puţin două zile înainte de şedinţa Biroului permanent, dacă prin lege, prin prezentul regulament sau prin hotărârea Senatului nu se prevede alt termen. Senatorii PDL îi reproşează astfel lui Mircea Geoană că nu a vrut să includă în dezbatertea Senatului şi problema independenţilor care susţineau că nu fac parte din nici o comisie parlamentară.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one