Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cercul se inchide: UNP si-a ”tras” presedinte - Cristian Diaconescu

Cercul se inchide: UNP si-a ”tras” presedinte - Cristian Diaconescu
Autor:inpolitics-24.02.2010


Pînă acum au fost doar un grup de parlamentari independenți, de acum se conturează forma unui partid veritabil: demisionarii din PSD și PNL au, începînd de astăzi, vectorul de imagine așteptat, în persoana lui Cristian Diaconescu.

Va fi numit la șefia Externelor?
Uniunea Națională pentru Progres (titlu provizoriu) a obținut piesa care îi lipsea cel mai mult, un lider de imagine. Demisia lui Cristian Diaconescu din PSD a fost determinată, din informațiile intrate în posesia Inpolitics, de oferta făcută de Gabriel Oprea și cei aflați în spatele său: președinția viitorului partid, care începe să dețină, pe lîngă pondere parlamentară, și forță teritorială, mai ales dup ă achiziționarea lui Ioan Munteanu și Culiță Tărîță. Mutarea a fost rapidă și spectaculoasă, luînd prin surprindere mai toți membrii grupului independenților, singurul implicat în discuții fiind Gabriel Oprea, care a avut o discuție aseară, cu Diaconescu, imediat după plecarea acestuia din studioul emisiunii ”Vorbe grele”, a Antenei 2. Partidul UNP, pritocit de Oprea și de PDL, s-a confruntat, pînă acum, cu o problemă majoră, în sensul că generalul Oprea nu are nici imaginea, nici anvergura potrivită pentru a fi plasat la conducerea unei noi formațiuni. Acum, chestiunea este rezolvată în mod strălucit.
Mai mult, se vehiculează informații fierbinți, potrivit cărora Diaconescu va reveni în cîteva zile la ministerul de Externe în locul lui Teodor Baconschi, care tocmai a călcat pe bec declanșînd scandalul țiganilor, la această oră în Piața Victoriei fiind miting pentru demiterea acestuia. Vom reveni. (Bogdan Tiberiu Iacob) UPDATE
Senatorul Cristian Diaconescu a confirmat, într-o declaraţie acordată cotidianului "Evenimentul Zilei", faptul că a demisionat din PSD, spunând că nu doreşte să facă alte comentarii. "Da, am demisionat, dar nu vreau să fac alte comentarii", a declarat Diaconescu, conform sursei citate.
UPDATE 2: Oprea confirma ca Diaconescu va avea ”un rol important” in UNP

Cristian Diaconescu va avea o poziţie de conducere în viitoarea formaţiune politică pe care o conduce ministrul Apărării, Gabriel Oprea. "S-a înscris în grupul independenţilor şi, în viitoarea construcţie politică, va avea un rol important, a declarat, pentru Gândul, Gabriel Oprea.
sursa http://www.inpolitics.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one