Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Catarama candideaza la presedintia PNL

Catarama candideaza la presedintia PNL
Elena Vijulie, sef departament Politica
Vineri, 05 Februarie 2010

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat ieri ca va candida la functia de presedinte al PNL la congresul partidului, programat pe 5 martie. El vrea intrarea PNL la guvernare alaturi de PDL, "in conditiile unei negocieri rezonabile care sa tina cont de forta actuala a celor doua partide de dreapta". Catarama spune ca "pot exista sentimente sau resentimente, chestiuni subiective, opinii personale ale unor oameni care poate au avut de suferit intr-o relatie cu PD, dar per total, ca institutie politica, PNL trebuie si poate sa guverneze alaturi de PD".

El crede ca

cei care au plecat din partid dupa 2008 ar trebui sa revina in PNL, ca sunt necesare relatii cordiale cu fostii lideri Stolojan, Stoica si Musca si spune ca ii va cere lui Dinu Patriciu sa candideze pentru un loc in conducerea PNL, astfel incat sa dispara impresia de manevrare din umbra a partidului. "In opozitie se merge cu Crin Antonescu, la guvernare se merge cu Viorel Catarama", a concluzionat omul de afaceri, eludand pledoaria pentru intrarea la guvernare a fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

Precedenta serie de interventii publice ale lui Viorel Catarama a avut loc in perioada negocierilor pentru reinstalarea Guvernului Boc, cand a pledat pentru intrarea la guvernare alaturi de PDL, dar atitudinea transanta in favoarea ramanerii in opozitie a liderului Crin Antonescu a avut castig de cauza. Viorel Catarama a fost senator PNL in perioada 1996-2000 si este proprietarul companiei Elvila. A fost anchetat in dosarul SAFI, un fond de investitii care a pagubit mii de oameni in anii ’90, dar procurorii au inchis initial dosarul cu NUP. Investigatia redeschisa in 2006 nu a dus la incriminarea lui Viorel Catarama.

sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one