Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Catalin Voicu - Senatul a dat aviz favorabil pentru arestare

24 MARTIE 2010


Okazii.ro
Senatorii au avizat favorabil miercuri cererea DNA de incuviintare a arestarii lui Catalin Voicu.

Din totalul de 137 de senatori, numarul de voturi valabil exprimate a fost de 112. Voturi pentru au fost 70, voturi contra au fost 40, iar 2 voturi au fost anulate.

Senatorul Catalin Voicu nu a putut fi prezent la sedinta de plen, pentru a-si prezenta punctul de vedere, deoarece cu cateva minute inainte de inceperea acesteia i s-a facut rau in cladirea Senatului si a chemat ambulanta, fiind internat din nou la Spitalul Universitar.

Catalin Voicu a ajuns la spital, la miezul noptii (Video)

Cazul Voicu - de la spital la Senat si inapoi - Urmareste minut cu minut

Votul din plen a fost precedat de votul in Comisia Juridica a Senatului, care a avizat marti cu 8 voturi pentru si 3 impotriva cererea DNA.

Catalin Voicu - aviz favorabil pentru arestare in Comisia Juridica din Senat

Voicu, in fata Comisiei: Doresc un tratament uman, echitabil si corect

Avizul Senatului urmeaza sa fie trimis ministrului Justitiei pentru continuarea procedurilor. Dupa publicarea hotararii Senatului in Monitorul Oficial, cel care va decide daca senatorul PSD Catalin Voicu va fi intr-adevar arestat, asa cum cer procurorii DNA, va fi unul dintre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va fi desemnat pentru a se pronunta in acest caz.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one