Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Catalin Voicu - aviz favorabil pentru arestare in Comisia Juridica din Senat

23 martie 2010

resedintele Comisiei Juridice din Senat, Toni Grebla, a anuntat marti ca aceasta va da aviz favorabil cererii Parchetului de pe langa IICCJ de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.

Votul in comisie a fost secret, raportul fiind aprobat cu 8 voturi pentru si 3 voturi impotriva, a declarat Grebla.

Membrii comisiei au avut nevoie de mai putin de o jumatate de ora pentru a lua o decizie in acest caz.

Voicu, in fata Comisiei: Doresc un tratament uman, echitabil si corect

Cel mai probabil, plenul Senatului se va pronunta miercuri, tot prin vot secret, in privinta incuviintarii arestarii senatorului Catalin Voicu.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one