Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

BREAKING NEWS Incepe revolta tinerei generatii in PSD?

BREAKING NEWS Incepe revolta tinerei generatii in PSD?

În PSD se agită apele din ce în ce mai năvalnic: mîine, se lansează la apă un grup nou constituit în partid, care va da, în mod cert, multă bătaie de cap liderilor ”grei”, aflați în plină bătălie pentru funcțiile de la apropiatul congres.

Mîine, la ora 15, 00, la Camera Deputaților se va lansa la apă o nouă grupare din interiorul PSD, alcătută din 15-20 de parlamentari din noul val, cu vîrste pînă în 40 de ani, și care s-au săturat, se pare, să fie folosiți strict ca masă de manevră de către seniorii partidului. Aceștia vor prezenta principiile de bază ale unui nou proiect de reformare a partidului, unul care să țină cont, cu adevărat, de politicienii noi, începînd chiar cu acest congres, din februarie. Pentru că în interiorul grupului s-a convenit să nu se dea declarații oficiale pînă la lansarea oficială a proiectului, vă prezentăm punctul de vedere al unuia dintre membrii marcanți ai noii grupări, oferit Inpolitics sub protecția anonimatului: ”Din punctul nostru de vedere, PSD are o mare problemă, în sensul că se tot reformează de cinci ani de zile și, de fapt, bate pasul pe loc...nu s-a mișcat nimic, nu s-a reformat nimic. E vremea ca lucrurile să se schimbe și să aibă loc promovări pe criterii de competență autentică, iar congresul din februarie trebuie să reprezinte primul mare pas în acest sens. De ani de zile asistăm la un soi de comedie politică în partid, în care se vorbește de instituirea unui alt fel de a face politică, modern și pragmatic, de întinerirea garniturii de conducere, de promovarea oamenilor energici și fără dosare la DNA, dar cînd e să se treacă, efectiv, la treabă, ne pomenim cu aceiași și aceiași competitori. Ne întrebăm, spre exemplul, cît timp va mai trebui să ne ”reformăm” după ideile lui Ion Iliescu, cît timp va trebui să mai suportăm lideri agramați sau prea timizi pentru a demara o autentică reconstrucție în partid?”.
Aceleași surse afirmă că gruparea nou creată nu susține un candidat anume la șefia partidului, ci dorește să se constituie într-un viitor factor de presiune permanent pe lîngă președintele formațiunii, indiferent carte va fi el, pentru a-l determina să promoveze principiile agreate de politicienii tineri ai partidului. De asemenea, după lansarea de mîine a noii grupări va avea loc, săptămîna viitoare, o amplă dezbatere publică inițiată de tinerii pesediști, la care vor participa analiști de prestigiu și reprezentanți ai societății civile, tema fiind, evident, proiectele de modernizare a PSD. (Bogdan Tiberiu Iacob)
sursa http://www.inpolitics.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one