Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Bolcas, exclus din PRM pentru "tradare"

10-martie-2010

Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a fost exclus aseara din PRM pe motiv de "tradare a intereselor partidului", Corneliu Vadim Tudor acuzandu-l pe cel cu care a colaborat timp de peste 15 ani pe zona de extrema dreapta a politicii romanesti si de faptul ca ar fi pactizat cu Traian Basescu. Din declaratiile facute tot aseara de Tribun, la Realitatea TV, rezulta insa ca miza acestei excluderi nu e doar politica, ci si economica. Vadim il acuza pe fostul vicepresedinte PRM ca ar fi orchestrat pierderea imobilului care gazduieste sediul central al PRM, administrat de

RA-APPS. Potrivit lui C.V. Tudor, imobilul fusese revedicat de "un impostor din America, un paralizat de 84 de ani". De cealalta parte, Lucian Bolcas reprezenta, in calitate de avocat, interesele partidului in instanta, dar, spune Vadim, nu ar fi facut nimic serios pentru a pastra drepturile PRM de folosire a imobilului.


Tribunul mai spune ca Traian Basescu s-ar fi intalnit in repetate randuri cu ministrii Elena Udrea si Adriean Videanu, complotand la evacuarea PRM. Legaturile lui Bolcas cu Basescu ar fi, in opinia lui Vadim, suficient de stranse pentru ca fostul vicepresedinte al partidului sa-si tradeze formatiunea, din moment ce ar fi fost momit cu instalarea pe un post de consilier prezidential. Lucian Bolcas respinge insa acuzatiile fostului sau sef, pe care le considera "fabulatii": "Domnul presedinte nu are suficient simt al umorului ca sa angajeze pe cineva care a semnat cererea de demitere a domniei sale. (...) Bine ca nu sunt suspectat ca am pactizat cu Marko Bela". O data cu Blocas au mai fost exclusi din PRM si vicepresedintele CJ Vaslui, Corneliu Bichinet, Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani, si Marian Fulga, liderul organizatiei Arges, toti pe motiv de "abateri repetate de la disciplina de partid".

sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one