Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Peste o sută de angajaţi AVAS au intrat în concediu medical pentru a scăpa de Legea salarizării

Boc: Peste o sută de angajaţi AVAS au intrat în concediu medical pentru a scăpa de Legea salarizării
24-feb-2010

Peste o sută de angajaţi ai Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) au intrat în concediu medical, încercând astfel să scape de sub incidenţa Legii de salarizare unitară, prin care salariile individuale sunt reduse de la 17.000 lei la 2.500 lei, a afirmat premierul Emil Boc.

El a susţinut, marţi seara, la postul public de televiziune, că "bugetarii de lux" care au avut salarii foarte mari nu mai beneficiază de astfel de venituri urmare a Legii salarizării.

"Bugetarii de lux care erau obişnuiţi cu 170 milioane de lei vechi pe la agenţiile guvernamentale nu mai au asemenea salarii, pentru că s-a tăiat această posibilitate şi s-a redus diferenţa între cel mai mare şi cel mai salariu, de la 1 la 12. De exemplu, la AVAS, o agenţie subordonată Guvernului, oamenii erau obişnuiţi cu salarii de 170 milioane de lei vechi. Pe 14 februarie, când practic a expirat contractul colectiv de muncă şi a intrat în vigoare Legea salarizării unitare şi pentru ei, ca pentru toţi muritorii, au coborât la salarii de 30 milioane lei vechi, 25 milioane lei vechi. Ştiţi ce au făcut prima măsură ? Şi-au luat concedii medicale o sută şi ceva de oameni, încercând, iarăşi, să obstrucţioneze punerea în aplicare a legii", a spus Boc.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one