Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc i-a cerut lui Băsescu amânarea remanierii

11 iunie 2010

Premierul Emil Boc i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu să amâne o posibilă remaniere pe motiv că venirea unor noi miniştrii ar încetini în acest moment reformele.

Potrivit unor surse guvernamentale, în urmă cu câteva zile, premierul Emil Boc i-ar fi transmis şefului statului că va încerca să rezolve problemele apărute în interiorul Executivului pentru a evita o remaniere guvernamentală în acest moment.


"Abia am ajuns la o înţelegere cu toţi miniştrii pe pachetul de măsuri şi abia i-am adus pe aceeaşi linie", i-ar fi spus Boc lui Băsescu. Mai mult, testul pe care membrii Guvernului trebuie să-l treacă pentru a scăpa de remaniere este cel al reorganizării ministerelor, lucru cerut în mai multe rânduri şi de şeful statului.

Premierul Emil Boc le-a dat meircuri miniştrilor un termen de o săptămână pentru a prezenta un plan de reorganizare a ministerelor, care să includă o reducere a personalului şi a cheltuielilor publice.

Şi consilierul personal al premierului, Andreea Vass este de părere că remanierea guvernamentală n-ar trebui să fie o temă de actualitate în acest context. "Totuşi, dacă se va vrea o remaniere, acest lucru se va decide rapid şi se va face la fel de rapid", a spus Vass.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one