Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Berceniul i-a dat 6 din 49 lui Mincă

27 aprilie 2010

Scris de George Roncea
Antenele şi întreg Trustul de presă al PC n-au făcut nici cât o ceapă degerată „pe teren“ la mine în sector. Colegiul 19 se încadrează între Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Olteniţei şi Bulevardul Constantin Brâncoveanu. />Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia din Parlament a Danielei Popa (PC), numită în Comisia de supraveghere a asigurărilor. Daniela Popa a demisionat din Parlament în 1 februarie. Victoria lui Teo este de fapt o înfrângere usturătoare pentru Antonescu, Ponta, Voiculescu şi restul găştii. Degeaba a încercat să se caţere pe umerii lui Piedone folosindu-se de Ovidiu Zară pe post de trepied. Aşa a crezut şi Geoană, că dacă are toate partidele în spate, plus mogulii şi vreo câteva televiziuni şi ziare, va ajunge preşedinte. Şi a ajuns... pentru o noapte!
Teo Trandafir a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor organizate, duminică, în Colegiul 19 Bucureşti, ea întrunind 54,02% din voturile valabil exprimate, a anunţat, luni, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, Alma Ciornei. Pentru candidatul democrat-liberal au votat 8.154 dintre alegătorii care s-au prezentat la urne. Teo Trandafir, absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, secţia arabă-engleză, o vedetă media bine-cunoscută, implicată în campanii umanitare, a fost convinsă de pedelişti să candideze după un sondaj sociologic intern care o credita ca fiind o alegere imbatabilă pentru calităţi recunoscute: o doamnă educată, cu verb, nonşalantă în dialog, replică rapidă, umor, priză la gospodine şi, nu în ultimul rând, experienţă în faţa reflectoarelor şi largă popularitate la populaţie - deci notorietate şi încredere. Alegerea PDL s-a dovedit corectă.
Contracandidata sa, Liliana Mincă, reprezentând Alianţa PSD-PC, a primit 45,98 la sută din voturile valabil exprimate, respectiv 6.939 voturi. Din numărul total al alegătorilor prevăzuţi în listele electorale din circumscripţie, respectiv 103.204, la alegerile parţiale din data de 25 aprilie au votat 15.319 cetăţeni cu drept de vot, dintre care doar 15.093 au fost constatate voturi valabil exprimate.
Usturimea înfrângerii a făcut-o pe ţoapa Mincă să spumege din răsputeri, cu clăbuci la gură, atacând-o pe Teo în cele mai mârşave moduri.
Ageră la mintre cum o ştim, Mincă a pretins că victoria lui Teo a fost victoria lui Sârbu, făcându-l astfel încă o dată de cacao pe Voiculescu cu Antenele sale falimentare comparativ cu PRO TV-ul. Şi în campanie Mincă s-a îndeletnicit cu mizerii, distribuind în sector o poză cu Teo Trandafir ilustrată ca o scroafă, în sensul că s-a ataşat la figura ei un trup cu aparenţă porcină ce aparţine Cameliei Voiculescu, se pare.
La rândul ei, paţachina Mincă a devenit celebră pe net datorită cunoscutului blogger Hultanul care a portretizat-o genial pe căpuşa Loteriei drept maimuţa antenelor.
Liliana Mincă, fostă Ghervasuc, a sărit de la începutul campaniei la gâtul lui Teo Trandafir, după ce a declarat cu ipocrizie, pentru Mediafax şi Agerpres, că o apreciează pe Teo Trandafir pentru că este o femeie dragă tuturor, „femeie pe care eu n-o s-o atac pentru că n-am atacat femeile din politică nici măcar din partidul de guvernare“, dar după numai cinci minute a ieşit pe televiziunile de partid - Realitatea TV şi Antena 3 - atacând-o în stil de mahalagioaică de cartier. Mincă a pretins că Teo Trandafir ar transforma Parlamentul într-un circ, că aceasta ar achiesa la un joc murdar, că ar fi un candidat de împrumut şi alte astfel de drăgălăşenii tipice maidanului pe care se rostogolea colegul dumneaei de politică, Naşu’ Voicu.
Am avut parte de încă un episod de gheolbănism şi mârlănie specific mediului politic devenit un model de insanitate ilustrat deplin de interlopul-general-deputat-senator-palavragiu al borfaşilor Cătălin Voicu. Ghervasuc-Mincă, corespondenta umflatului general al lui Iliescu, şi-a înfiripat viaţa şi ea tot pe lângă un general de-al lui Iliescu, devenind, din secretara lui Stănculescu, mare învârtitoare de bani, sub pulpana lui Dan Voiculescu, tot un fel de apevist, de data asta la Secu’.

Mita electorală n-a ţinut

În pofida mitei electorale oferite de Liliana Mincă şi PC, constând în sticle de vin şi conserve vechi de ananas, beţişoare de urechi folosite de O. Zară, fasole cu picăţele bej şi mânere pentru uşa de la şifonier, ţuică din zarzăre cu sâmbure mic, butoane de lift, bujii folosite de folsvagan, jiglere de mobra şi cabluri de PC 386, din vechea reţea de PC-uri de la Crescent, de dinainte de 1989, alegătorii din Berceni nu au pus botul la marioneta lui Voiculescu, căpuşa de la loto. Anterior, Liliana Mincă a declarat că nu are emoţii pentru scrutinul de duminică, întrucât are în spate PSD şi PNL, dar şi PC. Se pare că ce a avut la spate nu a fost destul de consistent, Alianţa bleagă nereuşind să o ajute pe Mincă să penetreze Berceniul. Cariera sa politică, plecată de la ciordirea de pamperşi şi încununată de scandalurile de fraudare a Loteriei, s-a încheiat. Şmenul Loteriei a fost, de departe, un model de fraudare la nivel înalt, artizanii
megaescrocheriei fiind dinozauri ca Oliviu Gherman, fost şef al PSDR, alături de poliţişti, secretari de stat, lideri politici, parlamentari şi oameni de afaceri.

Brandul Iliescu s-a veştejit şi la Vâlcea

Alegeri, de această dată locale, au avut loc şi la Râmnicu Vâlcea. Candidatul democrat-liberal Romeo Rădulescu l-a devansat pe social-democratul Remus Grigorescu, în cel de-a doilea tur al alegerilor anticipate pentru scaunul de edil al oraşului, obţinând peste 55% din voturi, potrivit numărătorii paralele a PDL. În judeţ s-a deplasat personal cârpa kaghebistă Ion Iliescu, vituperând cu spume la gură la adresa candidatului PDL, chestie care se pare că i-a decis pe vâlceni, care au votat în favoarea celui atacat de Ion Iliescu.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one