Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Basescu vrea ca institutiile de stat sa publice toate veniturile bugetarilor

26 mai 2010

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul intalnirii cu parlamentarii si ministrii PDL, ca ministerele si agentiile ar trebui sa afiseze pe site-urile oficiale numele si toate veniturile angajatilor, astfel incat romanii "sa vada cat castiga fiecare bugetar", au declarat surse din PDL.

PUBLICITATE:

Sursele citate au declarat ca seful statului a recomandat ca ministerele si agentiile sa faca publice veniturile tuturor angajatilor, prin afisarea pe site, potrivit NewsIn.

"Presedintele ne-a spus ca ministerele si agentiile sa puna mana si sa afiseze pe site, chiar cu riscul de a fi date in judecata, numele angajatilor si veniturile lor, nu doar salariile, ci si sporurile, pentru ca fiecare roman sa se poata uita si sa vada cat castiga fiecare bugetar", au precizat participanti la intalnirea cu seful statului. Potrivit acestora, Basescu le-a recomandat ca decizia de publicare a acestor informatii sa se faca prin ordin de ministru.

In acelasi timp, seful statului si-a exprimat dezamagirea fata de adoptarea in Parlament a Legii berii si a formei in care a fost modificata Legea ANI.

Mai multi democrat-liberali au prezentat, in cadrul intrevederii cu presedintele Basescu, nemultumirile cu privire la masurile de austeritate prezentate de Guvern, cele mai multe probleme punctuale ridicand deputatul PDL Daniel Oajdea. Presedintele le-a vorbit, in replica, despre situatia dificila in care se afla Romania si a criticat faptul ca toate partidele au promis, pentru a ajunge la guvernare, marirea salariilor si pensiilor.

Pe de alta parte, premierul Emil Boc le-a atras atentia democrat-liberalilor ca nu trebuie sa mai iasa cu declaratii critice la adresa Executivului, aratand ca toti membrii PDL trebuie sa fie solidari cu deciziile Guvernului, in caz contrar riscand sanctiuni dure, au mai aratat sursele citate. Potrivit acestora, a fost criticata "lipsa de caracter" a celor care ies cu declaratii dure in public, impotriva propriului Guvern.

sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one