Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Basescu critica PD-L: Actualul sistem de alegeri din PDL poate duce la bolsevizarea partidului

13 aprilie 2010

Presedintele Traian Basescu a adus mai multe critici dure, luni seara, in emisiunea Nasul (B1 TV), PDL-ului sustinad ca s-a facut un pas spre bolsevizarea partidului cand s-a hotarat alegerea celor 4 vicepresedinti pe lista."Au ajuns sa faca din conducerea partidului un hibrid cu patru vicepresedinti numiti de presedinte. Mi se pare inadmisibil. Asa o sa avem de-a face cu un presedinte sustinut de o gascuta. Nu are una mare ca la alte partide ci e una mai mica. Acest sistem de alegeri duce la bolsevizarea PDL", a declarat presedintele.Acesta le-a reamintit "prietenilor din PDL" ca acest partid a crescut mereu fiindca s-a reinventat si s-a modernizat permanent, iar autoritatea presedintelui si a vicepresedintelui a fost data tocmai de vechiul sistem de alegeri.Traian Basescu si-a continuat criticile la adresa fostului sau partid sustinand ca PDL-ul are doua vulnerabilitati acum: modul cum isi alege vicepresedintii fiindca o sa creeze ideea de gasca, de amici ai presedintelui si modul cum se prezinta in administratie. "Nu neaparat ca schimba oameni ci calitatea unora pe care-i pune. Mai bine lasi pe unii competenti pusi de altii decat sa vii cu incompetentul tau", spune presedintele."PDL-ul este acum un partid cu un singur candidat fiindca nu poti sa gandesti macar sa schimbi presedintele partidului cand acesta e si seful Guvernului. Dar sa vii cu patru vicepresedinti pe lista e prea mult deja. PDL-ul a crescut mereu fiindca s-a reinventat. El se poate reinventa insa atata timp cat progresul lor intern este continuu. Dar cand tu trambitezi un progres intern pe care nu l-ai facut nici pe jumatate cat PNL-ul macar o sa ai probleme. Eu cred ca trebuiau sa ramana la sistemul clasic al partidului unde presedintele si trezorierul se aleg in Congres, iar vicepresedintii si secretarii in Consiliul National de Coordonare. Le spun asta fiindca le sunt prieten", a declarat seful satatului.Traian Basescu a mai apreciat ca PSD-ul a avut alegerile cele mai democratice in comparatie cu PDL si PNL.
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one