Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu va invita reprezentanţii PNL şi PSD, marţi, la Cotroceni

16-martie-2010

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că le va transmite în cursul serii liderilor PNL şi PSD invitaţii pentru a participa, marţi, la discuţii, de la ora 18.00.

Băsescu a spus că Antonescu s-a arătat nemulţumit, la consultări, luni, de prezenţa reprezentanţilor grupului independenţilor şi a decis să părăsească sala, fiind urmat de Victor Ponta.

Preşedintele a ţinut să sublinieze că la consultările de după 6 decembrie 2009, când se discuta despre formarea Guvernului, Crin Antonescu, lider liberal care susţinea numirea lui Klaus Iohannis în fruntea Cabinetului, nu a părăsit sala, deşi erau prezenţi şi independenţii.

Preşedintele a spus că va continua să invite independenţii la consultări pentru că aceştia au fost recunoscuţi ca grup în Parlament. "Din punctul meu de vedere, voi continua să-i invit pe independenţi atâta timp cât au fost recunoscuţi în Parlament. Sunt grup parlamentar constituit, au grup aprobat atât în Camera Deputaţilor cât şi în Senat, ceea ce din punct de vedere instituţional mă obligă la consultarea inclusiv a grupului independenţilor. Excluderea reprezentării unor parlamentari cred că este antidemocratică", a precizat Băsescu.

De asemenea, Băsescu a spus că înţelege poziţiile lui Antonescu şi Ponta.

"Sunt reacţii de început, de preşedinţi proaspăt aleşi", a spus Băsescu, menţionând că aceştia vor să-şi defineacă, prin astfel de acţiuni, poziţia faţă de Guvern.

Băsescu a spus că, totuşi, PSD şi PNL fuseseră invitate la preşedinte, nu la Guvern.

Cu toate acestea, el a menţionat că invită din nou PSD şi PNL pentru consultări, marţi, la ora 18.00.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one