Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu se amuză copios de zvonurile despre boala sa"

"Băsescu se amuză copios de zvonurile despre boala sa"


Marinela Raţă
Luni, 01 Martie 2010
Traian Băsescu nu are nicio problemă de sănătate, susţine Valeriu Turcan, purtătorului de cuvânt al Preşedinţiei. Şeful statului a făcut doar un control de rutină sâmbătă seară. Turcan spune că zvonurile privind starea fizică a preşedintelui sunt instrumentate politic. Sever Voinescu vine şi el şi adaugă că preşedintele se amuză, probabil, copios "văzând analiştii cum croşetează la zvonul bolii sale incurabile".

Valeriu Turcan a explicat într-o intervenţie la Antena 3 că preşedintele a efectuat o serie de analize medicale pentru controlul medical anual.

"Acesta nu e un control obişnuit. Legea prevede o comisie medicală compusă din 13 medici specialişti în cadrul Spitalului Militar, conform unei hotărâri a CSAT 166 din 20 decembrie 2007. Această comisie efectuează un control complet, pe specialităţi, după ce în prealabil sunt recoltate probe de sânge. Recoltarea s-a întâmplat săptămâna trecută, iar analizele de sânge sunt foarte bune. Preşedintele a ales să maergă sâmbătă pentru acel control medical complet, pentru că sâmbătă are mai mult timp liber. Însuşi şeful statului a spus că în urma controlului medical nu s-au identificat probleme. Preşedintele este foarte sănătos", a susţinut Valeriu Turcan, citat de Mediafax.

"Joc, orchestrat politic"

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a afirmat că zvonurile privind starea precară de sănătate a lui Traian Băsescu reprezintă " o evidentă campanie instrumentată politic, obiectivul fiind răspândirea la nivel naţional a ideii că preşedintele ar fi grav bolnav".

"Preşedintele nu a dorit să intre în jocul celor care au orchestrat această campanie", a explicat Turcan tăcerea în jurul acestui subiect, adăugând că "nu e obligatoriu să dai explicaţii unei campanii politice de intoxicări, lansate prin intermediul lui Corneliu Vadim Tudor sau prin intermediul unor persoane care în trecut au lucrat ca jurnalişti, dar în prezent sunt afiliaţi partidelor".

Şi Sever Voinescu a postat astăzi un mesaj pe blogul personal, subliniind că "preşedintele e bine". "Nu este bolnav. Şi, după cât îl cunosc, se amuză copios văzând analiştii cum croşetează la zvonul bolii sale incurabile. Zvonul, cred, provine dinspre Viorel Hrebenciuc, a fost lansat cu câteva săptămâni înaintea Congresului PSD pentru a-l ajuta pe Geoană şi a crescut, apoi, prin vocea inconfundabilă a lui Vadim Tudor", a scris Voinescu.

"Sunt mai sănătos ca toţi patronii voştri la un loc"

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus şi el, aseară, jurnaliştilor că este sănătos. "Sunt mai sănătos ca toţi patronii voştri şi la minte, şi la corp", s-a adresat preşedintele jurnaliştilor, care îl aşteptau la ieşirea dintr-un restaurant aflat în zona 1 Mai, unde a cinat împreună cu soţia şi a urmărit prima repriză a meciului de fotbal dintre CFR Cluj- Steaua Bucureşti.

Şeful statului s-a aflat sâmbătă, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroidă, declarau atunci surse medicale. În septembrie 2007, preşedintelui Băsescu i-a fost extirpat lobul drept tiroidian, sub anestezie generală, intervenţia desfăşurându-se la Spitalul Militar Central fără incidente anestezico-chirurgicale.

Ştire publicată la 12.36 şi actualizată la 16.15.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one