Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

AP: Basescu i-a facut un cadou special lui Obama: suplimentarea trupelor din Afganistan

de Carla Dinu HotNews.ro
Vineri, 9 aprilie 2010, 9:25 Actualitate | Politic

Unul dintre liderii statelor din fostul bloc comunist care au aderat la NATO a venit la dineul de la Praga oferit de Barack Obama cu un cadou special: mai multi soldati pentru Afganistan, scrie Associated Press intr-un comentariu.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, anuntase in cursul zilei de joi ca tara isi va mari pana in luna septembrie contingentul din Afganistan pana la 1.800 de militari de la 1.072 cat are acum.

Desi sporirea numarului de soldati nu inseamna o diferenta sensibila in teren, decizia vine la timpul potrivit pentru presedintele american, adauga AP.

SUA angajeaza mai multe trupe in Afganistan pentru a contracara insurgenta talibana, in timp ce state aliate precum Canada si Olanda incearca sa-si retraga soldatii din Afganistan dupa un conflict care a durat opt ani sau sa-i angajeze in alte activitati decat cele de lupta.

Circa 87.000 de soldati americani se afla acum in Afganistan. Numarul lor ar urma sa creasca la aproximativ 100.000 pana la sfarsitul verii, mai scrie sursa citata.

Lideri din 11 state din Europa Centrala si de Est au participat joi seara la un dineu oferit la Praga de presedintele american Barack Obama, la finalul unei zile în cursul careia presedintele SUA a semnat un nou tratat de dezarmare nucleara cu omologul sau rus, Dmitri Medvedev.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one