Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Antonescu „îi mătură” pe oamenii lui Orban

Antonescu „îi mătură” pe oamenii lui Orban


Romulus Georgescu
Marţi, 16 Martie 2010
Cinci şefi interimari de filiale, instalaţi de Ludovic Orban, au fost demişi ieri de Comitetul Executiv al PNL, la pachet cu excluderea lui Viorel Cataramă din partid, la propunerea lui Crin Antonescu.

În cazul lui Cataramă, şeful liberalilor a invocat nevoia unei „igienizări” a PNL, în contextul în care omul de afaceri a „lezat” interesele şi imaginea partidului. În sarcina lui Cataramă s-a reţinut faptul că în campania electorală i-a îndemnat pe alegători să voteze cu Băsescu sau cu Geoană, precum şi prestaţia de la Congres.

În ceea ce-i priveşte pe oamenii lui Orban, Antonescu a spus că retrogradarea a venit ca urmare a rezultatelor slabe din alegeri sau a unor conflicte interne. Astfel, în reorganizare au intrat filiale PNL sector 2, unde Dragoş Dincă a fost înlocuit cu Mariana Câmpeanu, cea a sectorului 5, precum şi organizaţiile Arad, Dâmboviţa şi Ialomiţa.

Orban: se sancţionează delictul de opinie

Ludovic Orban susţine că schimbarea celor cinci preşedinţi de filiale a fost făcută în mod „nedemn”, doar pentru că l-au sprijinit pe el la congres. „Este pur şi simplu o decizie prin care se statuează sancţionarea delictului de opinie în PNL”, a spus Orban.

Întrebat dacă se încearcă înlăturarea sa, Orban a replicat: „Se va ajunge şi la aia. O să mă dea afară, ce altceva credeţi că o să se întâmple?”.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one