Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Antonescu: Ce faceti zilnic, va ingrasati clientela cu prime? Boc: Repar greselile lui Tariceanu

Rl online
Vineri, 19 Martie 2010
Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a intrebat, joi seara, la dezbaterea pe Constitutie de la TVR, pe Emil Boc ce face toata ziua, daca "da la rindea" sau isi "ingrasa clientela cu prime", premierul replicandu-i ca in fiecare zi repara greselile lui Tariceanu si Nastase, care "au dat pensii de lux", informeaza Mediafax.

"Acum trebuie sa ne

uitam fiecare ce am facut, dar hadeti sa nu mai facem o Constitutie asa cum a fost, prima pentru Iliescu, a doua pentru Nastase, iar a treia sa spunem ca vrem sa o facem pentru presedintele Basescu. Sa uitam de acest capitol. Haideti sa facem o Constitutie, sa o inbunatatim pornind de la ce au votat romanii si sa nu facem niciun fel de referirela mandatul in exercitiu al presedintelui. 2010 discutam in Parlament si facem propunerea de revizuire a Constitutiei, 2011 facem referendumul si cu un an inainte de alegerile parlamentare din 2012 avem Constitutia revizuita cu Parlament unicameral si
ii ii respectam si pe romani timpul lor si faptul ca au venit sa dea un vot", a sustinut, la un moment dat, Emil Boc.

In replica, Crin Antonescu i-a spus premierului: "Domnule Boc v-am ascultat cu respect si cu insetare, dar nu as vrea sa sarim de la asta pentru ca dumneavoastra, iertati-ma domnule presedinte si nici nu mai intervin, vreau sa ne lamurim asupra unui lucru. Nu vreau sa cad in situatia de a juca intr-o opereta impreuna cu dumneavoastra in care eu nu vreau sa joc".

"Adica noi care vorbim despre romani, despre drepturi, despre Constitutie, si dumneavoastra ne invitati asa tovaraseste, «Dome', sa stam sa facem o Constitutie impreuna». Stam, domnul e prim-ministru, dar pana sa stam, dumneavoastra sunteti de acord ca e normal ca sa avem cat de cat incredere unii in altii, ca ar trebui sa incetati sa va bateti joc de romani", a spus Antonescu, dupa care a fost intrerupt de Emil Boc. Premierul a spus: "Dar n-ar trebui sa aveti incredere in vointa romanilor, domnule Antonescu, n-ati dori sa aveti incredre si in romani? Sunt cei sapte milioane de oameni au fost la referendum. De ce nu aveti incredere in ei?".

In contra-replica, liderul liberalilor i-a reprosat lui Emil Boc ca el nu l-a intrerupt, intrebandu-l ulterior: "Domnu' Boc ce e poporul pentru dumneavoastra? Sunt acei oameni de care va bateti joc...".

"Sunt acei sapte milioane de romani care au fost la referendum, de ce nu aveti incredere in ei?", a reiterat premierul Boc.

La randul sau, Crin Antonescu l-a rugat pe Boc sa-i permita sa-i raspunda: "Deci dumneavoastra intelegeti prin popor si prin "romani" doarcei care la anumite momente voteaza pentru ce doriti dumneavoastra sau domnul Basescu".

"Din punctul meu de vedere, tot romani, si tot popor, sunt acei oameni de care va bateti zilnic dumneavostra joc, cu un zambet deja deplasat ca o pensie mare, in care...", a mai spus Antonescu, fiind intrerupt din nou de Boc: "Domnule Antonescu, nu va permit sa vorbiti in acest fel, pentru ca eu stiu ce povara duc in fiecare zi, in timp ce dumneavoastra va plimbati prin Parlament".

"Ce faceti dumneavostra in fiecare zi? Ce faceti? Dati la rindea, taiati lemne, va ingrasati clientela cu prime? Cate prime, in vreme ce le cereti cumpatare romanilor, au oamenii dumneavostra din Guvern, din Agentiile clientilor?", l-a intrebat Antonescu

"Sunt lucruri pe care eu le-am criticat pentru ca le-a facut Tariceanu, acele lucruri fac eu in momentul de fata, repar greselile lui Tariceanu, ale lui Nastase, cand au dat pensii de lux, deci astazi avem o problema au dat pensii guvernamentale cu sutele si le-am taiat. Asta fac eu", i-a raspuns actualul premier, intrebandu-l daca PNL nu si-l asuma pe Tariceanu.

Drept replica, Crin Antonescu a mentionat ca PNL si-l asuma pe Calin Popescu Tariceanu si l-a intrebat din nou pe democrat.liberal cate prime sunt acum in Guvernul sau. "Va bateti joc de profesori si de ceilalti? (...) dau eu prime clientilor mei, imi bat eu joc de batrane spunandu-le «da, da, da, o sa facem pentru voi»?", l-a mai intrebat liberalul pe premier.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one