Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

ANI verifica 160 de parlamentari, sase ministri si sapte judecatori ai CCR

19 aprilie 2010

Agentia Nationala de Integritate verifica in prezent 160 de deputati si senatori dupa ce a descoperit anumite inadvertente in declaratiile lor de avere. Insa dosarele lor risca insa sa fie inchise si uitate odata cu declararea legii ANI neconstitutionala, anunta Realitatea Tv.
Dosarele au fost deschise dupa ce inspectorii s-au autosesizat din presa sau au fost facute plangeri privind falsuri sau contracte atribuite pe interese. Intre cei 160 de parlamentari verificati se aflau si sase ministri, iar dosarele urmau ori sa fie clasate, ori sa fie trimise la parchete si instante.
Pana in prezent, noua fosti sau actuali ministri au fost deferiti justitiei. Mai exista si 74 de primari anchetati in prezent, dintre care dosarele a 34 sunt incheiate. Multi dintre acesti edili au fost suspendati din functii dupa ce au fost declarati incompatibili.
Deoarece toti functionarii intra in competenta ANI, n-au scapat nici consilierii. 460 consilieri locali si 114 consilieri judeteni au intrat in atentia Agentiei si jumatate dintre ei au fost invinovatiti de fals sau incompatibilitate.
De asemenea, sapte judecatori ai Curtii Constitutionale sunt verificati pentru inadvertente in declaratiilor de avere.

sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one