Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ion Iliescu s-ar declara mai degraba impotriva scutului antiracheta

Ion Iliescu s-ar declara mai degraba impotriva scutului antiracheta
de D.G. HotNews.ro
Joi, 4 februarie 2010, 19:24 Actualitate | Politic

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a declarat, joi, mai degraba impotriva participarii la dezvoltarea sistemului american antiracheta.

"Eu as fi impotriva"', a spus fostul sef de stat, intrebat fiind daca ar fi benefica participarea tarii noastre intr-un astfel de proces, relateaza Agerpres.

"Nu stiu, nu am vazut, nu pot sa ma pronunt", a declarat Ion Iliescu, la finalul Consiliului National al PSD.

Romania a fost invitata de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sa participe la dezvoltarea sistemului american anti-racheta, a anuntat presedintele Traian Basescu, la finalul sedintei CSAT, in cadrul careia s-a aprobat propunerea SUA.

Seful statului a precizat ca pe teritoriul Romaniei vor fi amplasati interceptori terestri iar sistemul va fi operational pe teritoriul tarii noastre incepand cu anul 2015.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one