Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ambasada SUA se declara "incantata" de anuntul ca CSAT a acceptat propunerea lui Obama

Ambasada SUA se declara "incantata" de anuntul ca CSAT a acceptat propunerea lui Obama
de A.N. HotNews.ro
Joi, 4 februarie 2010, 18:06 Actualitate | Esenţial

Ambasada americana la Bucuresti a salutat anuntul facut, joi, de presedintele Traian Basescu legat de aprobarea in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a propunerilor presedintelui Barack Obama vizand amplasarea, pe teritoriul Romaniei, a unor elemente ale scutului american antiracheta.

"Romania este un partener apropiat si de incredere, precum si un aliat NATO puternic. Decizia Romaniei de a-si asuma responsabilitatea si a gazdui acest sistem demonstreaza angajamentul Romaniei fata de principiul indivizibilitatii securitatii Aliantei, precum si solidaritatea NATO. SUA au ajuns la concluzia ca Romania este foarte potrivita pentru a gazdui acest sistem si a oferi protectie aliatilor europeni din NATO", a afirmat misiunea diplomatica a SUA in Romania.

"Ambasada americana este incantata de anuntul presedintelui Basescu ca CSAT a aceptat propunerea presedintelui Obama", se precizeaza in comunicatul remis HotNews.ro.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one