Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Aglomeratie: a aparut inca un candidat la presedintia PSD

Aglomeratie: a aparut inca un candidat la presedintia PSD
Surprizele se țin lanț în PSD: astăzi și-a anunțat candidatura la șefie încă un membru al partidului, ceea ce va spori, probabil, și mai tare confuzia care domnește în legătură cu situația din interiorul formațiunii lui Geoană.


”În ședințe se decidea una, iar Geoană anunța presei alta”
Proaspătul pretendent este un membru fondator al partidului, Andrei Alexandru, reprezentantul PSD în Consiliul de Administrație ai Radiodifuziunii și fost purtător de cuvînt al președintelui Senatului din mandatul trecut, Nicolae Văcăroiu. El este, totodată, de foarte mulți ani, și un apropiat al lui Ion Iliescu. Alexandru susține, pentru Inpolitics, că motivul pentru care a luat decizia este acela că ”eu cunosc foarte bine dedesubturile acestui partid, știu ce trebuie făcut pentru a duce din nou PSD pe locul pe care îl merită și mai cred cu tărie în ceea ce spunea Napoleon, anume că în ranița oricărui soldat se află bastonul de mareșal. Vreau să fie foarte clar, nu am fost sfătuit și împins să candidez nici de Ion Iliescu, nici de Nicolae Văcăroiu, e o decizie personală și sunt sigur că proiedctele și ideile pe care le am pentru relansarea PSD vor cîștiga adeziunea filialelor, atunci cînd le voi prezenta. Eu nu am intenția să îmi fac campanie așa cum își face dl.Mircea Geoană, strîngînd președinți de filiale prin restaurante, sper să obțin, în schimb, sprijinul bazei partidului”
Alexandru critică, totodată, felul cum a fost condus PSD în ultimii cinci ani: ”din păcate, partidul nostru a pierdut tot ce se putea pierde, și, mai grav, a devenit o structură condusă arbitrar, prin încălcări grave și repetate ale statului...au fost nenumărate cazurile în care, spre exemplu, Mircea Geoană ieșea de la ședințe ale conducerii în care se luau anumite decizii și declara presei că s-a hotărît exact pe dos. Cred că voi fi în măsură să restabilesc ordinea și firescul în partid și sunt încrezător în șansele mele” mai spune el. (B.T.I.)
sursa http://www.inpolitics.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one