Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Procurorul general îl propune pe Codruţ Olaru pentru un nou mandat de şef la DIICOT

Procurorul general îl propune pe Codruţ Olaru pentru un nou mandat de şef la DIICOT

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că l-a propus ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe procurorul Codruţ Olaru pentru un nou mandat la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) .
În 11 ianuarie 2007, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcţia de procuror şef al DIICOT a lui Codruţ Olaru, mandatul acestuia urmând să expire.

Ministrul Justiţiei de atunci, Monica Macovei, l-a propus pentru funcţia de procuror şef pe Codruţ Olaru.

Duminică, procurorul general al României Codruţa Kovesi a afirmat că eficienţa structurii sub coordonarea lui Codruţ Olaru, dar şi experienţa managerială a acestuia a determinat-o să îl propună pentru un nou mandat la conducerea DIICOT.

Potrivit articolului articolului 54 din Legea 303/2004, (1) procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prim-adjunctul şi adjunctul acestuia, procurorul general al Parchetului Naţional Anticorupţie, adjuncţii acestuia, procurorii şefi de secţie ai acestor parchete, precum şi procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi adjuncţii acestora sunt numiţi de preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de zece ani în funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one