Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Magistraţii CCR neagă că ar fi ştiut că sunt cercetaţi de ANI

23 aprilie 2010

Magistraţii Curţii Constituţionale a României neagă că ei ar fi ştiut că 7 dintre ei sunt cercetaţi de ANI. Ei au declarat joi că au aflat din presă şi că până pe data de 14 aprilie niciun membru nu primise vreo înştiinţare cu privire la vreo verificare.

Pe data de 14 aprilie, CCR a decis neconstituţionalitatea mai multor puncte din Legea ANI.

Hotărârea de neconstituţionalitate Legea ANI a primit-o după ce magistraţii CCR au analizat din oficiu întreaga lege, deşi avocata doctorului Brădişteanu, Alice Drăghici invocase excepţia de neconstituţionalitate pe doar un singur punct.

Hotărârea magistraţilor CCR a suprins mass-media şi societatea civilă, care imediat a pulbicat faptul că 7 magistraţi din cei 9 membrii ai CCR, de trei săptămâni, erau deja verificaţi cu privire la declaraţiile de avere şi cu privire la compatibilitate.
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one