Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cristian Jipa, judecator la Inalta Curte, chemat sa dea declaratii la DNA in dosarul senatorului PSD Catalin Voicu

Cristian Jipa, judecator la Inalta Curte, chemat sa dea declaratii la DNA in dosarul senatorului PSD Catalin Voicu
J

udecatorul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) Cristian Jipa a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie saptamana aceasta, in dosarul senatorului PSD Catalin Voicu. Potrivit NewsIn, procurorii l-au intrebat pe Cristian Jipa despre relatiile pe care le-ar avea cu senatorul Catalin Voicu, cercetat pentru trafic de influenta. In acest dosar este urmarit penal si judecatorul de la ICCJ, Florin Costiniu.

In acest moment, judecatorul Jipa nu are calitatea de inculpat, dosarul fiind in faza actelor premergatoare in ceea ce il priveste, informeaza NewsIn citand surse judiciare. Sotia lui Cristian Jipa este deputat PSD, iar inainte a fost membra PRM si PC. Senatorul Catalin Voicu face parte de asemenea din PSD si are interdictie sa ia legatura cu mai multe persoane din partid, printre care Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc.

Cristian Jipa este al doilea judecator chemat la DNA in dosarul senatorului Voicu. Pe 17 decembrie, la audieri a fost chemat si judecatorul Florin Costiniu, presedintele Sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe numele caruia s-a inceput urmarirea penala, pentru complicitate la infractiunea de trafic de influenta. "Infractiunea de trafic de influenta este retinuta in sarcina inculpatului Catalin Voicu, cercetat in acelasi dosar penal", se arata in comunicatul DNA.

Scandalul in acest caz a inceput pe 11 decembrie 2009, cand senatorul PSD Catalin Voicu a fost saltat de procurorii anticoruptie si audiat la DNA pentru trafic de influenta si dezvaluire de informatii clasificate. Voicu este acuzat ca, in 2009, a pretins si primit sume de bani de la oameni de afaceri, pentru solutionarea favorabila a unor cauze civile si penale aflate pe rolul organelor judiciare, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Au urmat la audieri la DNA, in acelasi dosar, omul de afaceri Marius Locic, judecatorul Florin Costiniu si omul de afaceri Costel Casuneanu. Potrivit unor surse, judecatorul Florin Costiniu ar fi primit o suma importanta de bani de la administratorul firmei PA&Co International din Bacau, Costel Casuneanu, in schimbul interventiei sale pe langa judecatori dintr-un complet al instantei supreme, Sectia contencios-administrativ, intr-un proces. Sentinta magistratilor, definitiva si irevocabila, a fost insa impotriva omului de afaceri. Dupa sentinta, Casuneanu l-ar fi contactat pe Costiniu, pentru a-i reprosa ca nu a rezolvat litigiul asa cum dorea.

sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one