Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cont online personalizat, pentru avocatii Baroului Bucuresti

Cont online personalizat, pentru avocatii Baroului Bucuresti
Astazi, ora 14:05
Avocatnet.ro
Avocatii membri al Baroului Bucuresti vor avea posibilitatea de a afla online situatia orelor de pregatire profesionala efectuate si situatia financiara a platilor efectuate catre Baroul Bucuresti si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), prin crearea unui cont personal pe site-ul Baroului. Avocatii vor avea acces la acest cont, din luna ianuarie.
Prin intermediul acestui cont, avocatul poate afla rapid si eficient ultimele informatii legate de activitatea sa in cadrul Baroului Bucuresti.

Astfel, incepand cu ianuarie 2010, avocatii vor avea acces online la:
• Situatia financiara: ce datorii au catre Baroul Bucuresti / UNBR;
• Situatia de pregatire profesionala continua: participatiile inregistrate pe numele lor si totalul de puncte realizat in fiecare an;
• Personalizarea aparitiei in Tabloul Avocatilor online: fiecare avocat poate publica la alegere un site, o adresa email si domeniile sale de expertiza.
Totodata, in cursul anului 2010, se urmareste lansarea urmatoarelor facilitati suplimentare:
• Situatia SAJ a avocatului: lista delegatiilor si referatelor atribuite;
• Posibilitatea vizualizarii online a datoriilor catre Filiala Bucuresti a C.A.A.

Conditii de creare a contului:
• Doar avocatii activi pot depune cerere de activare a contului online;
• Cererea se depune personal sau cu imputernicire speciala, la camera 501, et 5;
• La depunerea cererii, avocatul trebuie sa declare o adresa unica de email care va corespunde contului sau online;
• Avocatul va primi pe loc un document continand numele de utilizator si parola alocata, urmand ca avocatul sa se poata loga pe site-ul Baroului Bucuresti dupa max 24h.
De asemenea, Baroul Bucuresti face si urmatoarele precizari:
• Modificarea adresei email asociata contului impune re-depunerea cererii de activare la sediul Baroului in persoana;
• Nu se pot crea doua conturi folosind aceeasi adresa de email;
• In caz de uitare a parolei, se poate folosi urmatorul formular.
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one