Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Barroso: Sunt ingrijorat in legatura cu ANI

23 aprilie 2010

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat ca este ingrijorat de decizia Curtii Constitutionale privind ANI, apreciind ca aceasta are nevoie de o baza legala ferma, care sa-i asigure deplina independenta, precum si capacitatea de a intreprinde investigatiile aferente.

"Romania are nevoie in continuare de progrese semnificative in reforma judiciara si in lupta impotriva coruptiei. Urmatorii pasi sunt adoptarea codurilor de procedura civila si procedura penala si implementarea legislatieie aferente", a spus Barroso, adaugand ca, "asemenea presedintelui Basescu", este ingrijorat de soarta ANI, arata Mediafax.

"Agentia are nevoie de o baza legala ferma, care sa-i asigure deplina independenta, precum si capacitatea de a intreprinde investigatiile aferente. Eu cred ca Romania isi va respecta angajamentele asumate in ceea ce priveste aceasta foarte importanta Agentie Nationala de Integritate", a mai spus el.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, ca l-a asigurat pe oficialul UE ca Romania isi va respecta angajamentele de a avea o agentie de integritate functionala, care sa-si atinga obiectivele de a controla averile demnitarilor. Pe de alta parte, presedintele a spus ca Romania sustine "corectitudinea" obiectivelor impuse de CE in domeniul justitiei.

sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one