Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Avocata trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta

26 martie 2010

Procurorii DNA Alba Iulia au trimis-o in judecata, in stare de arest preventiv, pe avocata Ursachi Neliana sub acuzatia de trafic de influenta.

Inculpata este avocat in cadrul Baroului Hunedoara si in rechizitoriul intocmit procurorii spun ca a primit mita suma de 5.500 lei pentru a-i determina pe magistrati sa dea o solutie favorabila intr-un dosar, informeaza un comunicat al DNA remis Ziare.com.

Avocata a pretins ca are influenta asupra unor judecatori din cadrul Tribunalului Hunedoara si a luat mita ca sa influenteze decizia intr-un dosar.

La data de 8 martie 2010, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acesteia pe o perioada de 24 de ore iar la aceeasi data Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea inculpatei Ursachi Neliana pe termen de 29 de zile.

Procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumei de 5.500 lei pentru ca instanta sa dispuna confiscarea speciala a sumei de bani ce face obiectul mitei.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Alba - Iulia.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one