Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Arestarea lui Voicu se judeca marti la instanta suprema

26 martie 2010Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au depus vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie cererea de arestare preventiva pentru senatorul PSD Catalin Voicu.

Cererea DNA vine dupa ce miercuri avizul Senatului de arestare a lui Voicu s-a publicat in Monitorul Oficial, dupa ce a ajuns si la Ministerul Justitiei. Totodata, procurorul general Laura Codruta Kovesi a trimis, joi dimineata, la DNA avizul favorabil dat de Senat in vederea propunerii de arestare a senatorului Catalin Voicu, cercetat pentru fapte de coruptie.

Raportul Comisiei juridice - daca e vinovat, Voicu risca peste 4 ani de inchisoare

Procurorii cer arestarea preventiva a lui Voicu invocand articolul 148, litera f, Cod procedura penala, respectiv faptul ca "inculpatul a comis o infractiune pentru care legea prevede pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii mai mare de patru ani si exista probe ca lasarea sa in libertate prezinta un pericol concret pentru ordinea publica".

Arestarea lui Voicu, judecata marti

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, marti, la ora 11:00, cererea DNA de arestare a senatorului Catalin Voicu, sedinta fiind condusa de magistratul Despina Mihai, a confirmat pentru Ziare.com Biroul de presa al instantei supreme. Totodata, Catalin Voicu va fi citat in acest dosar.

Kovesi a trimis avizul de arestare a lui Catalin Voicu la DNA

Senatorul PSD Dan Sova a explicat, la Antena 3, ca faptele de care este acuzat Voicu nu sunt atat de grave incat sa necesite judecarea acestui caz in cursul weekend-ului.

Senatorul Catalin Voicu este acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

Catalin Voicu a fost externat vineri

Voicu a fost externat vineri in jurul orei 11:00, fiind asteptat la o iesire laturalnica din Spitalul Universitar Bucuresti de fiica sa.

Catalin Voicu a fost internat miercuri pentru a doua oara, dupa ce a acuzat un nou puseu de tensiune. Senatorului i s-a facut rau chiar in cladirea Parlamentului, cu putin timp inainte de a participa la sedinta de plen la care colegii sai au votat in favoarea solicitarii DNA de a permite arestarea lui.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one