Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Amenzi pentru 400 de magistraţi, de la ANI

Amenzi pentru 400 de magistraţi, de la ANI

Agenţia Naţională de Integritate a amendat 400 de magistraţi pe motiv că au întârziat să-şi depună declaraţiile de avere şi de interese. Deşi anul acesta au fost de două ori mai puţine întârzieri decât anul trecut, când nu au fost aplicate amenzi, de data aceasta, magistraţii au primit sancţiunea maximă, adică 500 de lei. Potrivit procedurii, declaraţiile de avere şi de interese trebuie completate şi transmise Consiliului Superior al Magistraturii. La rândul lui, forul suprem al magistraţilor trebuie să trimită Agenţiei Naţionale de Integritate datele privind procurorii şi judecătorii care nu şi-au depus la timp declaraţiile în cauză. Magistraţii care însă au putut să dovedească predarea documentelor până la data-limită au contestat în instanţă amenzile date de ANI. Iar cei mai mulţi dintre ei consideră că amenzile au fost aplicate abuziv, întrucât ei ar fi trimis documentele la vreme, dar acestea nu ar fi fost procesate în timp util.
sursa :http://www.curentul.ro/2
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one